Szenkirályi Alexandra feltette a nagy kérdést: te elégedett vagy Karácsony teljesítményével? Erre aztán meglepő reakció született.

A fideszes főpolgármester-jelölt közösségi oldalára feltöltött videójában a kérdés után bevágtak néhány képkockát Dobrev Klára egyik interjújából, amelyben azt ismételgeti, hogy Karácsony Gergely mennyire jó városvezető.

Erre senki sem számított – Szentkirályi Alexandra rendre intette Dobrev Klárát: "nem, nem önt kérdeztem"

Fotó: MTI/Kovács Attila

Erre Szentkirályi Alexandra mintegy rendre intette Dobrev Klárát:

Nem, nem önt kérdeztem, Klára!

"Gyurcsányék szerint jó, amit csinál Karácsony, szerintünk nem. Vasárnap leváltjuk őket" - summázta gondolatait Facebook-bejegyzésében Szenkirályi Alexandra.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
a fideszék egyik leg butább markotányos csaja ...,félö,hogy a bukta után az ura besoroztatja és elküldi gazsinak csádba...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Nyírfa: Mit mondjak erre? Ez a Gwendolin is csak egy dk-s lehet, aki be van x@rva attól, hogy gyurcsány ferenc elvesziti a hatalmát!! El kell zavarni ezt is a susnyásba az okoskodásával. Mink erős, -qrva erős- szuverén Magyarországot akarunk, nem egy erős, szuverén Európát, benne Magyarországgal, amely birja egy demokratikus közösség erejét, és ettől ő maga is erős lesz. Vakoknak meg elmagyarázom, hogy milyen gyönyörú Magyarország felett a kék nyári ég, és milyen szép a kertem attól a sok-sok tarka virágtól, amelyek nem egymástól kapják és akarják elvenni a szépséget, hanem attól szépek , mind igy együtt, mert külön-külön mégis egyediek, és mégis csak együtt adják a valódi szépséget.
Nyírfa
@kereső: Ezt nehezen fogják megérteni a vakok, a süketek, a szellemi fogyatékkal élők, pontosabban kétharmadnyi magyar, akik nem feltétlenül csak az anyaországban élnek.

Egy méternyire ülök az ablaktól, sokszor elbambulok írás-olvasás közben, mert olyan kék tud lenni az ég, de olyan kék, hogy , amíg belefeledkezem, nem léteznek orbánok, politika, gennyes emberek. Mindig a természetből töltekezem.
rücsü41
Alexandra nem mondta a kérdés feltevése előtt, hogy ez olyan kérdés volt, amire nem minden jelenlevő válaszolhat, csak az általa kiválasztottak válaszait veszi figyelembe!Ravasz, nagyon ravasz!Látszik hogy Orbán Viktor szóvivője volt,és a piszkon kívül ragadt rá valami ravaszság, már meg mer szólalni, és vannak önálló gondolatai, bár ez utóbbi nem biztos!
kakukkmadár
szandikáról eddig is tudtuk, hogy egy jó tokozású tahó.
nejlontacskó
@csak úgy...: ezt a Gazsi ugyan nem rontja meg, nem olyan fajta, mármint a Gazsi... :D
FLETÓ
@KisTehen: Le! De látod, minden áron védik D.K.-t! Pedig ők is utálják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.