A nagy buli: a kormány azt kommunikálta az atlétikai VB-ről, mint presztízsprojektjéről, hogy a hatalmas siker volt: Szívre a kezet: ha a címben szereplő számokat az otthoni költségvetés mutatná persze kicsiben, de arányosan, akkor Ön mitévő lenne?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csak a rend kedvéért ez a 70 csak a rendezési egyszeri költségek; a létesítmények még ennek a többszörösébe kerültek! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@RonaGyuri: Ez nem volt "szép" Tőled!Így szavazás előtt teljesen megkevered a kultúrhájasokat!Még azt hiszik,hogy felcserélted a számokat!Pedig nekik így adták elő,és bevették,mert a szar már nemzethy színűre volt festve!Ja és 56os lik is volt benne!
Pálinkás Pál
viszont remek jól lehetett lopni a pénzt belőle...cigóéknál ez számít...
namihami
Miért kéne számolni?
Persze, hogy világraszóló siker! Hiszen a Fidesz, élén Orbán Viktorral, csinálta!
Akkor mi más lehetne?!?!?!?!!
Nyírfa
A stadionok kellenek, nagyon kellenek, mert mi, magyarok, a határontúliakat, a kínai testvéreinket és a diaszpórában élőket is beleszámítva, 10 millió élsportoló országa vagyunk.
Ja, majdnem kifelejtettem az állampolgárságot vásárlókat, és a választások alkalmával letelepedőket, így aztán már végképp érthető, ami érthető, ami meg nem, az is, ha mégsem, legyetek bátorak, és keressétek magatokban a hibát.
Jut eszembe: a stadionok függvényében nem lesz kevés egy állami repülőtér? Gondoljunk csak bele!
kereső
A "nolimpia" a nemzeti érdek elárulása...volt. vagy még ma is az?
Menőmanó
@kereső: Bezzzony, álomgyilkosok vagyunk egytől egyig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.