Jövő csütörtöktől kéthavi lakhatási támogatás egy alkalommal megelőlegezhető - egyebek mellett ezt a módosítást tartalmazza az a kormányrendelet, amely a szerdai Magyar Közlönyben jelent meg.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Magyarul: egy jo kis propaganda a hataron tulra, (mondjuk Ukrajna es Erdely fele), hogy "gyertek csak at, ennyi penzt kaptok, nem baj, ha egyenlore nem talaltok melot, majd 30 napon belul kitalalunk nektek valamit, hogy ez az osszeg kifizetheto legyen..." Eleg, ha valaki jovo marciusban bejelentkezik, itt leadja a voksat, oszt jonapot, mehet is haza... Ez is egy bujtatott csalas a szavazatok megvasarlasara,... Igaz, ha a szazeves ukranok innen kapjak a nyugdijukat is, INGYEN, meg az orvosi ellatasukat is INGYEN, akkor ahhoz dukal az "occso" lakas is, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.