"...a Nagy Születésnapról, ájult szemforgatással rója a tiszteletköröket a gátlástalanság és agresszív erőszakosság oltára előtt, melynek tetején guggolva éppen a magyar demokráciát és a jogállamot tiszteli oldalba a szociopata, aki évek, sőt évtizedek óta köpi le, hazudja szembe és lopja szét az országot... ... Azt mondják, hogy tehetséges ember. Ezt leginkább arra alapozzák, hogy azért tehetséges, mert minden barátját és ellenségét túlélte, ellenségeit megsemmisítette huszonvalahány éves pályafutásának összes viszontagságai dacára. "

Forrás: pupublogja.hu
Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
"Mi hát az egyenlege huszonöt éves politikai pályafutásának?
Kudarcok, erőszakos érdekérvényesítés, baltás gyilkos, nyugdíjpénztár, Simicska, Torgyán, Lázár, Semjén, de lehet, jön még Vona Gábor is.
Stadionok, ötmillió létminimum alatt élő állampolgár, éhező gyerekek, meg az ország szétrablása.
Ma trafik, holnap erdő, holnapután Nemzeti Italáru-nagykereskedések, kisvonat a családnak, stadion Gazsinak.
A veszteséglistán ott a demokrácia, ott az ifjúság, az oktatás, az egészségügy, a magyar föld, a modernizáció, ott az életünk.
Legjobban mégis azt utálom benne, hogy elfeledte, honnan jött."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
"Az elmúlt három évben az unortodox gazdaságpolitikával, meg az irreális megoldásokkal elérte, hogy Európa bohócává tette az országot."
Nem, nem azt a 93 ezer négyzetkilométeren elterülő, itt-ott dimbes-dombos, máshol sík, sok gyönyörű helyet tájat rejtő földet, amit országnak hívunk, tette bohóccá, hanem saját magát. Az itt élőket meg bohócasszisztenssé. Kivétel nélkül, mindenkit, mert ki azért asszisztál, mert elégedett a produkcióval, ki azért lett asszisztens, mert elégedetlen, de szólni senki nem szól a bohócnak, hogy a produkció, amit előad, az egy rakás sz.r.
kiskutyauto
Vhuuhh.. gyerekek eddig olvastam és már kilőtte a biztit... ezt meg ki a bánat írta... Gyurcsány??? XD
mariaberta
Végig olvastam a cikket és meg kell állapítanom, -legnagyobb sajnálatomra- hogy egyetértek az írottakkal.
És mikor lesz vége ennek az ámokfutásnak?
SLAakku
"Esetleg szilárd jellemét kellene dicsérni?
Vagy, hogy miniszterelnöki hatalmát nem használta fel magánvagyona gyarapítására?
Ugyan, ezen csak mosolyogni lehet…
Esetleg sikeres kormányzása a titok?
Ez is vicc, első kormányzása során kifosztott államkincstárat hagyott maga után, menet közben összes szomszédunkkal összekülönbözött, a nemzetközi politikai életben pedig annyi baromságot hordott össze, hogy nyugaton teljes volt az elégedettség, mikor végre elette a fene az ország éléről.
Az elmúlt három évben az unortodox gazdaságpolitikával, meg az irreális megoldásokkal elérte, hogy Európa bohócává tette az országot.
Esetleg jólétet hozott a népnek?"
kkalman
@SLAakku: Igen. Jólétet hozott a saját holdudvarának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.