Májusban nagyon sokan szembesültek azzal, hogy két közüzemi számlát is kaptak. A csekken fizetők ijedten reagáltak, nem figyelve arra, mi a fizetési határidő. A banki átutalást választók esetleg csak a következő napokban csodálkozhatnak: miért csökkent váratlanul számlaegyenlegük.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
A T-Home olyan számlát küldött ( tv-net-telefon + kedvezményes tel. hívásdíjak) melyen "elfelejtették" beszámítani a kervezményeket, érvényes szerződés ellenére !

Telefon - a szokásos, jó hosszú menű végighallgatása - majd lépésről lépésre levezetve, hogy miért hibás a számla, miért nem fogom kifizetni ! Egyetértettünk, küldik a módosított számlát, a kledvezmények beszámításával.

Ez volt május 23..án - a módosított számla azóta is "érkezi" !

"Illetékes elvrárs" a T-Home házatáján is körülnézhetne, mert úgy gondolom, hogy sok szerencsétlen kifizette a duplán számolt díjakat, ez pedig tisztességtelen haszon a T-Homenak !
turul72
Korábban nekem is volt egy kis afférom a T-hommal. Csupán egy 500 Ft-os tételt reklamáltam meg (az is pénz), ám kiderült, hogytöbb hónapon keresztül, összesen több mint 10 Ezer Ft-ot fizettem ki plusszban. Szerencsére jóváírták.
Ez csak arra példa, hogy érdemes átbogarászni a számlákat.
szablyafűrész
@turul72: Most akkor azt képzeld el, mekkorát kasználnak azokon, akik rutinszerűen fogják a csekket és feladják a feltüntett összeget.
szaboria1
Álltalányt fizetők is meglepődhettek mert a májusi hónapra nem vontak átutalást most júniusban 3 nap eltéréssel vonnak a Dégázosok kettőt.
Január
@szaboria1: Ezt a mókát nálunk most az E.on játszotta el, május hónapban 2 villanyszámla lett levonva az átutalási betétszámláról. Történt már ilyen a gázdíjjal is többször.
szaboria1
@Január: Én telefonáltam még májusban amikor láttam nem vontak gázdíjat. Akkor a kormányra hivatkoztak, hogy a számlájukat nem fogadták el ezért lesz most kettő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.