Bár Bajnai Gordon Mesterházy Attila előtt hetekkel jelezte, hogy szívesen lenne az ellenzék 2014-es kormányfőjelöltje, a jelek arra utalnak, hogy a volt kormányfő legfeljebb az Együtt 2014 miniszterelnök-jelöltje lehet. Az ellenzéki oldalon zajló mozgások arra utalnak, hogy a tavaly októberben még Orbán Viktor minden ellenfelét integrálni akaró Együtt beszorulhat a saját miniszterelnök-jelöltet állítani akaró MSZP és az Orbán-kritikus celebritások sorát felvonultatva kiábrándult Fidesz-szavazókra hajtó LMP közé.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Imremete
Mesterhazyit Viktor elevenen felfalja, gondoljon barmit is az Mszp. Nem egy sulycsoport a ketto. Plussz szamolni kell hogy a Fidesznek segit a Jobbik meg a Shiffer fele LMP is.
Ha nem lesz megegyezes gyoz a Fidesz. De lehet tenyleg az lenne a legjobb. Ha a magyorok diktaturaba akarnak elni, hat rajta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.