Az volt talán a legszebb, amikor a visegrádi polgármesternél bejelentkezett. Hogy odamenne, mert ott most nagy a szükség. Üzenték neki, hogy ne menjen. Nem lehet menni, mert el van zárva az út. A víz zárta el. De a stábja kötötte az ebet a karóhoz. Visszaüzenték, hogy a főnök Visegrádra akar menni, onnan szemrevételezné a vidéket. Magyarországot, a birodalmát. Amit minden körülmények között visszaszerezne a Dunától, hogy odaadhassa az embereknek.

Forrás: fsp.nolblog.hu
Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almosd
@kata53: de egy agyament mindent elképzel és beképzel :-))
Dr. Felipe
Hát ez hallatlan, a vezénylő tábornok gyorsnaszádja nem tudott kikötni Visegrád partjainál így a koronázás elmaradt.
kata53
@almosd: Ebben igazad van. Ki kéne nyitni a Lipótót, én már mondom egy ideje, de nem hallgatnak rám.A 2/3 nak ott a helye!!!
lenhardtibolya
Nem hiszem, hogy ildomos élcelődni most, amikor minden tisztességes ember teszi a dolgát a gátakon, és a kormányfő is igyekszik segíteni mindenütt, ahol a legnagyobb baj van. Nem értem, hogy miért kell pl. a "felemás gumicsizma" miatt humorkodni?
SLAakku
krix 2013. június 10. 14:03:29

Ja! Ráadásul irritálja a munkásokat a túl sok megmondó ember. Amiből nélküle is van bőven. Gönyűnél a saját fülemmel hallottam, amikor a katasztrófavédelmis (jobb időkben katasztrófaelhárító) arról faggatta a helybéli önkénteseket, hogy hogyan csinálták 2002-ben...

(De akkorra már 3 napos melóval megépült egy teljesen hasznavehetetlen homokzsákokból emelt monumentum.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.