...talán az is elég, ha felidézzük, mit írt a közelmúltban Baboss Botond, a felcsúti Nagyboldogasszony-plébániatemplom világi lelkipásztora evangelizációs hevületében a híveknek: „Jézus Krisztus vezetőedzőként már több mint kétezer éve dolgozik azon, hogy egy nemzetközi csapatot hozzon össze belőlünk. A cél az volna, hogy együtt nyerjünk vele az univerzumkupán. Az ellenfél kemény, úgyhogy nem mindegy, hogy hogyan játszunk! (...) Gondoltál-e már arra, hogy Krisztus felcsúti csapatában, velünk focizz?” A lelkipásztor „tagtoborzó” példabeszéde máshol tán szokatlannak tűnne, de Felcsúton senki sem akadt fenn rajta. Már megszokták, hogy falujukban minden a labda körül forog. Nem azért, mintha az itt élők jobban szeretnék ezt a sportot másoknál, hanem mert itt egy ideje minden Orbán Viktorról szól, márpedig a kormányfő az 1990-es évek végén nem politikusként, hanem futballistaként tette be a lábát a községbe, amikor igazolt labdarúgója lett a Felcsút SE-nek.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Nauta
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Nauta
@SLAakku: És gőzerővel kalapozik kósa számára,gőzerővel gyüjti az aláírásokat az orbani mutyi számlákra,és gőzerővel kántál az akadémia mellett a krisztusi megjelenésre!!
Nauta
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
entero
@Nauta: Köszönöm, hogy ennyi idődet rám szánod, igazán megtisztelő. :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.