A Fidesz közleménye szerint a pénztárgépek bekötése az adóhivatalhoz annak a „mutyiországnak vet véget, amely fölött a Gyurcsány-Bajnai-kormány nemcsak szemet hunyt, hanem maga volt a korrupció”. A párt az MSZP szóvivőjének szavaira reagált szerdán. Török Zsolt, az MSZP szóvivője korábban azt mondta, azért csúszhat két hónapot a pénztárgépek online összekötése, mert a Fidesznek nem sikerült megegyeznie a „maffiacsaládokkal” arról, „melyikük nyúlja le” az üzletet. A Fidesz MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy a maffiacsaládokkal a szocialistáknál szokás megegyezni, „a baloldal az, amelynek pénztárgépe egyenesen az alvilághoz volt kötve, és a titkosszolgálati jegyzőkönyvekből azt is tudjuk, hogy az alvilág rendszeresen hordta a hálapénzt a szocialista politikusokhoz”. A közleményben úgy fogalmaztak, hogy „a baloldalon tomboló korrupciót” saját maguk is elismerik: Bajnai Gordon szerint is meglehetősen „korrupt hely volt Magyarország a 2010 előtti időszakban”, Gyurcsány Ferenc...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
Nem nagyon értem ezt a pénztárgép mizériát, eddig is csak azt ütöttek be a gépbe amit akartak most mitől lenne másabb???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Egyre arrogánsabbak ez a patkány fidesz...fogták ezt a maffiózósdit és megfordították és az mszp ellen használják, úgy ahogy a "mutyizás" kifejezést is. A többi halandzsa a korrupcióról meg a maffiáról...úgy hogy pl pintér a belügymin...gödörből a lyuk...az.
coyote3
Bazzeg most kezdtétek el építeni a mutyiországot...
outsider
@Hellcat: És mindezt a pénztárgépmutyi felvezetéseként teszik, mert megtehetik:)
dömdödöm
Most hogy leosztottátok magatoknak a kimondhatatlanul sok milliárdokat jövedelmező dohánypiacot már a többieket nyugodtan online be lehet kötni az adóhivatalba . Gratulálunk ! Szép volt !
tivoli
Egyik pártnak se kellene mutogatnia a másikra, mert egykutya. Mindegyiknek a nép zsíroskenyere kell.
Az egyiknek odaadják, a másik meg elveszi. Választáskor eldől, hogy melyik egyik, melyik másik.
Milyen mulatságos is, még össze is verekednek leszegényítésük érdekében.
csegala
@Horizont: Megelőztél! Ilyesmit akartam írni. Akkor lenne itt vége a mutyiországnak, ha ők eltakarodnának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.