levarosbukta

Sokan nem mentek iskolába a nyitás első napján – Így fogják értékelni őket
Megmondjam mit fog ebből ez a hülye kormány kihozni? Nincs is akkora baj a háztartásoknál, nem is kell ide bértámogatás mert a gyerekeknek meg van oldva az otthonmaradása.
Sváby András megnézte, mennyire hat nála a kínai vakcina
@emerencia: két hét múlva megtudom mennyit ér a vakcina, nem vagyok 60 +os, nálunk már oltják a fiatalabbakat is.
Pécsváradon minden második lakosnak pozitív lett a koronavírustesztje
@Nessy: Igy van! Amig nincsenek a beoltottak leellenőrizve az egész egy lutri. Mi kínait kaptunk, már bejelentkeztünk antitest vizsgálatra,mert lehet ló[email protected] sem ér, persze jó pénzért. Addig maradunk 'homofiszban.
Márki-Zay Péter: "Lehetnek majd árulók az ellenzék soraiban"
@rokker33: Márki -Zay elcseszte, de nagyon az biztos. Amikor megválasztották polginak olyan volt a közhangulat hogy rendszert lehetett volna váltani vele, de azt mondta ebben nem vesz részt elég neki a polgármesterség. Nálam itt elkapálta magát.
Peking beismerte: nem túl hatékonyak a kínai vakcinák
Aki kinait kapott az majd fél év múlva beoltatja magát pfizerrel. Jó pénzért!
Szépen lassan minden a helyére kerül: öregek otthonában tengődik Kovács László volt külügyminiszter
Szeretnél te ilyen helyen vénségedre "tengődni' azt hiszem, de neked csak egy húgyos matrac fog jutni firkászkám!
Telt házas meccseket rendezne Magyarország a nyári foci Eb-n
Őszinte legyek! Leszarom, aki elmegy a meccsre és megfertőződik annak úgy kell. Hja hogy a családjuk is rámegy esetleg? Így jártak!
Alig csökkent az elhunytak száma a tegnapi gyászos rekord után
@division: EGy napig sem volt lélegeztetőn szegény, két tizenéves gyereket hagyott hátra! :(
Hamarosan áfát kell fizetni a Kínából rendelt olcsó áruk után is
@rokker33: minek örülsz te hülye? Nem a kínaiak fogják drágábban adni hanem neked fog többe kerülni ha onnan rendelsz mert a kedvenc kormányod lefölözi a hasznot.
Alig csökkent az elhunytak száma a tegnapi gyászos rekord után
Sajnos fog még emelkedni a halálozások száma, egyik kedves ismerősömet épp tegnap tették lélegeztetőre. Ugye mindenki tudja hogy ez mit jelent?
"Nem megyünk suliba április 19-től, maradjon az online oktatás, amíg a tanárok teljes immunitása ki nem alakul!" – ezt üzenik a diákok
@Málna: Nem szerintem nem kapnak. Ha nem nem kapnak. Nem kell mindent elhinni amit a lakájmédia meg a csüngőhasú és a slepje mond.
"Nem megyünk suliba április 19-től, maradjon az online oktatás, amíg a tanárok teljes immunitása ki nem alakul!" – ezt üzenik a diákok
@Málna:[email protected] kényelmes! Kérdezd meg azokat akik fizetés nélkül vannak otthon a gyerekkel azoknak mennyire kényelmes, és ne gyere nekem azzal hogy kapnak bértámogatást a cégek mert NEM kapnak. Jobb ha tőlem tudod!

Amúgy meg üzletbe 10 m2-enként lehet bent vásárló akkor egy 30 m2-es tanteremben hogy a jó istenbe lehet elhelyezni 30-40 embert?
Nagyon sok fegyvert és katonát vont össze Oroszország az ukrán határon
@Shikari: Az se normális aki úgy gondolja helyes fegyveres erőszakot alkalmazni, háborút kirobbantani bomlott elmék játéka végett.
Helikopterbalesetben meghalt a magyar Telenor tulajdonosa
@sgl: Megvenni a telenort, vagy síelni? Szerintem jobb ha síelni megy helikopterrel!
Várkonyi Andrea egy budai luxusvillában turbékol majd a közbeszerzési mágnással, aztán jöhet a lagzi
@Shikari: Biztos vagyok benne, hogy jókat vihogsz amikor ezeket a sorokat írod mert tudod hogy mekkora baromság, vagy ha nem akkor nálad tényleg baj van a toronyban.