levarosbukta

Állami közfeladattá tette a kormány a rezsivédett áram- és gázszolgáltatást
@Shikari: és még mindig van aki beszopja ezt a marhaságot. Ez az évszázad legnagyobb kész átverés show-ja.
Orbánék 25-ről 40 százalékra emelték az egyik extraprofitadót – rengeteget fizet majd a Mol
@Németh István: Mészáros nem? Kaszinók nem? Falábú focisták millióiból nem? Gondolod Csányi nem tejel a gazdádnak? Mit gondolsz miért marad ki a sorból? Mert olyan szép ember? Bige is beállt a sorba szépen!

"a kormány visszaforgat az elvont extraprofit elvonásból annyit, hogy az üzemanyagárak szinten maradjanak!" Ezt a marhaságot meg honnan szedted? Nem forgat az vissza semmit, legfeljebb a saját zsebébe forgatja. Nem hiszem, hogy nálad még nem esett le a tantusz ennyi év után sem.
Fontos bejelentést tett a kormány, a befagyasztott benzinárat is elengedik – itt vannak a részletek
@Maccska: Te tényleg csak ennyit látsz az egészből??? Ettől a perctől kezdve mindennek duplája lesz az ára! És ki fogja ezt megfizetni??? Te meg én meg ő!
Még csak a nagycsaládosok töredéke igényelte a plusz rezsikedvezményt
@namihami: Meg azokhoz a szerencsétlenekhez akik tényleg rászorulnak el sem jut az információ. Vagy ha el is jut azt se tudja hol, merre induljon.
Orosz elemző: Magyarországnak a következő hónapokban döntenie kell Kárpátalja sorsáról
Kedves elemző! Ha már osztogatunk akkor ha lehetne az osztrák és a horváth területeket adjátok vissza. Kárpátalját tartsa meg aki akarja.
Orbán: jöhet a háborús gazdasági helyzet októbertől
@jesz: Igen, azt már tudja hogy októberben vagy novemberben ráteszi a kezét a kisemberek megtakarításaira. Csak idő kérdése volt. Jobb ha már most kiveszitek és a ciha alatt tartjátok a lozsótokat.
Dobrev Klára szerint amit Orbán csinál, már a vég kezdete
Rohad a narancs, süllyed a hajó. Az első patkány már menekül. Kiváncsi leszek ki lesz a következő.
Hegedűs Zsuzsa robbantott Orbán Viktor tusványosi fajelméletéről: "Ez egy náci beszéd" – videó!
Orbán napjai meg vannak számlálva. Hegedűs előremenekül. Kiváncsi vagyok a többi féreg mikor indul meg. Mikor látják be, hogy ha bukik a fővezér ők is mennek a lecsóba.
Novák Katalin aláírta a katatörvényt
Legalább igy elsőre kicsit kérethette volna magát mint egy szűz lány, csak úgy a látszat kedvéért. De nem egyből belecsapott a lecsóba mint egy rossz életű büdös qrva.
A fideszes gátlástalanság netovábbja: tíz évre titkosították az augusztus 20-i tűzijáték költségeit
Ilyen helyzetben őrültség többezer embert összecsődíteni. Szerintem ez provokáció! Ezerszázalék hogy balhéba fog torkollni az egész! Észnél legyetek emberek!
Most kezdődik az "igazi ellenállás" – Hétfő reggel lezárhatják a Margit hidat a tüntető futárok
@m73: Mert akkor indul meg a munkába a jónép, és akkor lehet érezhető blokádot, megmozdulást véghez vinni.
Márki-Zay: "A Fidesz hazugságokkal nyerte meg a választást"
@Al X: Az is milyen érdekes hogy a választások óta nem megy a mantra hogy Karácsony alkalmatlan.
Márki-Zay: "A Fidesz hazugságokkal nyerte meg a választást"
Menj te a pichába! Vastagon benne voltál, hisz Karácsonnyal együtt alátoltátok az újabb 2/3-ot.
A Fidesz két nappal azután, hogy bejelentették a rezsicsökkentés eltörlését: „azt egyedül csak Gyurcsányék akarják eltörölni”
@dr. prédikátor: Az a baj, hogy nem csak a birkák szopnak hanem te is én is meg más is. Sajnos ezt az őstulok fideszesek még mindig nem látják.
A rezsicsökkentést is lábonlövi a kormány a KATA-módosításokkal, a társasházkezelők is kénytelenek lesznek emelni, ami beleépül a közösköltségbe
@Csizmás Kond: Legalább azt magyaráznád el mitől kellene egy cégnek többet adóznia attól hogy lakóházban van, és milyen olcsóbb bérről beszélsz? Szerintem te magad sem tudod már kínodban hogy mekkora marhaságot mondasz csak hogy védd a mundér becsületét. De arra a gyenge agyaddal nem jössz rá, hogy ha én emelem a szolgáltatásom árát, mert emelni fogom és mindenki más erre mérget vehetsz, azt te fogod megfizetni.
„Ez felnégyelés” – A MOKE elnöke reagált a kormány kata-javaslatára
@Nessy: Van két vérfideszes katás ismerősöm. Az egyik már jelezte hogy megy holnap tüntetni, a másik még lapít mint [email protected] a fűben. Kaptak most egy gyomrost rendesen!
Véget ér a vétó korszak az EU-ban: a magyar vétó ellen ötpárti határozat készült az Európai Parlamentben
@Shikari: Ne röhögtess öregem! A te gazdád változtatgatja a szabályokat, lásd alaptákolmány, rendeletek, visszamenőleges törvénykezés. A hét vicce vagy!