levarosbukta

Reviczky Gábor felélte a tartalékait
@Horizont: Kapta a nyugdíjat, mit rinyál. Másnak meg semmi nincs.
Újabb bevételkiesés az önkormányzatoknak: a családosok és a betegek járhatnak rosszul
@tudode: Ugyan már! Szerinted hogy mentek, mennek ezek a pályázatok? Régen amikor kötelező volt meghirdetni akkor is már meg volt előre ki végzi a melót. Kismiska Kft. hozott három árajánlatot aztán csókolom. Semmire nem garancia a három ajánlat. Olyan meg hogy független szakmai bizottság olyan meg nincs, valamilyen módon mindenki vagy megvehető vagy zsarolható. Ennyi!
Veszélyben az augusztus 20-i ünnepség – Palkovits vészjósló nyilatkozatot tett
@dr. prédikátor: Elég nagy a társadalmi nyomás a tűzijáték elhagyására. Igy minden presztizsveszteség nélkül kihátrálhatnak, valamint fricska Karácsonynak, - mivel nem engedélyezi a Lánchídon a tűzijátékot - hogy csezd meg nem is kell.
„Olyan mocskos fertő létezését táplálja, amit nagyon gyorsan el kell törölni a föld színéről” – Köböl Anita megrázva fakadt ki a Kaleta-üggyel kapcsolatban
@Shikari: Most már csak azt nem értem miért én vagyok a beteg, abberált állat? Miért nem a Kaleta meg azok akik hazalopták, meg akik titkosították az ügyet, meg akik ehhez tapsikolnak mint te, meg akik csak megsimogatták a buksiját hogy ejnye-bejnye?
„Olyan mocskos fertő létezését táplálja, amit nagyon gyorsan el kell törölni a föld színéről” – Köböl Anita megrázva fakadt ki a Kaleta-üggyel kapcsolatban
@Shikari: a pedofilokat mindenképp a velük szimpatizálókkal együtt. Eddig csak hülye voltál, de most már mocskos ember is vagy Shikari akitől csak hányni lehet. Te ha tehetnéd még a saját gyerekedet is alátolnád. Pfejj!
„Olyan mocskos fertő létezését táplálja, amit nagyon gyorsan el kell törölni a föld színéről” – Köböl Anita megrázva fakadt ki a Kaleta-üggyel kapcsolatban
@Málna: és akkor már rendben is van a dolog azt akarod ezzel mondani? Szerinted teljesen rendben van olyan képeket készíteni amik aljas módon gyerekeket fajtalankodásra kényszerítik?
„Olyan mocskos fertő létezését táplálja, amit nagyon gyorsan el kell törölni a föld színéről” – Köböl Anita megrázva fakadt ki a Kaleta-üggyel kapcsolatban
@Shikari: [email protected]! Akkor minden meg van bocsájtva mert csak kukkolt mi? Az ilyenek nem állnak meg kukkolásnál nem tudtad? Mocskos pedosimogató vagy a többivel együtt!
Orvosi kezelésre jár a pedofil botrányba belebukott Kaleta Gábor
Más rendes országban egy ilyen után lemond a miniszterelnök, ugyan is ő hagyja jóvá a kinevezéseket.
Életmentő műtéten kellett átesnie Gáspár Beának
@Gyütt Mönt: Kivételesen igaza van! Ha tényleg a pajzsmirigyével van gond akkor azt kell kezelni, a gyomorgyűrű a zabálás ellen van.
Benedek Miklós teljesen bezárkózott fia halála után
Sikeres színész, csak tudnám mitől lett az! Ha egy szerepben láttad az összes szerepét láttad.
Törvényt módosítana három fideszes Benedek Tibor gyermekei miatt
@Málna: Kitörölhetik vele a sejhajukat azt ugye tudod? Két gyerek után saccperkb. havi 12.000 Ft
Törvényt módosítana három fideszes Benedek Tibor gyermekei miatt
@justhpeter: Számtalan árva kiskorú él az országban akik tizedannyi pénzből él mint amennyiből ez a család élt és élni fog. Mire fel???
Törvényt módosítana három fideszes Benedek Tibor gyermekei miatt
@csipetke: Hát egy nagy lófaxot! Mitől különbek Benedek gyerekei mint azoknak akik a gyárban lehúzták a maguk tizen-,huszon, évüket? Hány gyerek maradt árván mert az apjuk meghalt? Azok az özvegyek meddig kapták az özvegyi nyugdíjat és mennyit? És most ne jöjjön nekem senki azzal, hogy mert mit tett le az asztalra, mert visítok.
Törölt MSZP-videó: Az Emmi feljelentést tesz rémhírterjesztésért
@Zsopiale: Nyilván nem hazudik. De! Kőkemény bizonyítékokkal, ha kell titokban készített videófelvételekkel, hangfelvételekkel, fényképekkel, kórházi zárójelentésekkel kell mindent alátámasztani különben mint látható ízekre szednek, elhiteltelenítenek ezek mindenkit. Többször belefutott már az elmúlt években ilyen hibákba az ellenzék és nem és nem tanul belőle.
Gyógyszerészi Kamara: A gyógyszerész nem tejfölárus, hanem képzett egészségügyi szakember
@rokker33: Bevallom én azt hittem hogy az egyszeri 500 eFt kifizetést a koronavírussal közvetlen kapcsolatba kerülő eü. dolgozók fogják kapni. Tehát a kórházakban dolgozó nővérek, ápolók, orvosok, műtősök stb. Nem pedig az összes mindenki aki kvázi az egészségügyhöz tartozó bármely ágazatban dolgozik. Ezért érthetetlen számomra is a gyógyszerészek, gyógyszertári dolgozók követelése. Messze menően védve voltak a fertőzéstől, jobban mint a bolti eladók. Maszkban, kesztyűben, plexifallal, max. 3 emberrel a vevőtérben végezhették munkájukat.
A Fidesz szerint "Karácsony lenullázta négy, nem baloldali vezetésű kerület útfelújítási keretét" – videó
És? A kormány meg lenullázza a nem fideszes városvezetésű önkormányzatokat. Kölcsönkenyér visszajár! Ennyi!
Tállai Karácsonyt hibáztatja, amiért szerinte elherdálta a Lánchídra szánt pénzt
Igen, értjük a Lánchíd az elmúlt fél évben ment rottyra. Amúgy nem is értem, hogy miért a főváros büdzséjéből kellene a felújításra valót előteremteni és miért nem a kormány finanszírozza, a várat meg a hozzátartozó össze hóbelevancot tudja pénzelni? Pedig az is Bp-hez tartozik!
Kásler: a gyógyszerészek eleve "kérdőjellel" szerepeltek a kormány elé került díjazottak listáján...
@justhpeter: Ezzel tökéletesen egyetértek! Ráadásul szerintem amikor beigérték az eü-nek a pénzt szinte biztos vagyok abban hogy nem gondolták ezt át és csak és kizárólag a kórházi dolgozókra gondoltak. Hja hogy az eü.dolgozó fogalomba sok más egyéb ágazat is belefoglaltatik, na erre nem számoltak.
Benkő László majdnem belehalt a belső vérzésbe, és sokáig észre sem vette
Ezen a történeten még egy laikus is vinnyogva nevet, nem hogy egy orvos! Ekkora hülyeséget már régen olvastam.
Kövér László szerint a magyar baloldal tehet Trianonról, ők árulták el a nemzetet
@Shikari: ha nem vetted volna észre az összes retkes komcsi gyilkos erőszakos terrorista, Soros által taníttatott és azóta is pénzelt maffiozó mind a fidesz soraiban ül.