A csütörtöki nap politikai botrányait foglalta össze péntek esti posztjában az Egyenlítő blog. Tényleg sok minden történt: trafikmutyi, gyümölcsmutyi, 78 milliós "családi" támogatás, és természetesen Gipsz Jakab, karöltve Iksz Ipszilonnal.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
Egy örökkévalóság!Az élet pedig oly rövid.
SLAakku
1. 20 milló Gipsz Jakabnak

(Honlapjukon túl sok információhoz nem jutunk eddigi tevékenységükről, bár az kiderül, hogy a tavaly március 15-i ünnepségeken a lengyel Fidesz-szimpatizánsokkal közösen vonultak fel.)

2. 76 millió és 12 trafik a fideszes képviselő családjának

(Takács Gábor miskolci fideszes önkormányzati képviselő cége és családja összesen 12 (!) dohánykoncesszióhoz jutott a városban. Mondjuk, eddig is volt mit a tejbe aprítaniuk: családi vállalkozásuk, a New Man Kft. nemrégiben kapott 15 millió forint vissza nem térítendő támogatást a Nemzetgazdasági Minisztérium munkahelyteremtő pályázatán. Tavaly pedig szerény 61 milliót nyertek el egy NFÜ pályázaton. Összesen tehát 76 millió pályázati pénz + 12 trafik. Nem lehet rossz Takács úr családjához tartozni.)

3. Haldokló települések („Ha kikapcsolnánk a közvilágítást, biztos nem örülne az 1600 falubeli. Pedig már más forrást nem látok.")

3. Fantomintézetek 2 milliárdból (175 milliós Molnár Tamás Kutató Központ, 1.3 milliárd Nemzetstratégiai Kutatóintézet)

4. A trafik- és a földmutyi után itt a gyümölcsmutyi

5. Amire már nincsenek szavak

(5378 trafik nyertese kötött szerződést a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.-vel. A cég megható, családi sikertörténetekről szóló leveleket kap a dohányboltosoktól, és arra kéri őket, küldjenek még, osszák meg boldogságukat az állami dohánycég kollégáival. „Legyünk együtt büszkék a Nemzeti Dohányboltokra!”)

6. Van már tűzoltómutyi is:
www.langlovagok.hu/tuzvonal/797_igy-nem-egnek-meg-a-tuzoltok-az-uj-vedoruhaban

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.