Egyre több fizetés marad a magyar emberek zsebében – kommentálta a KSH jelentését Hoppál Péter, hozzátéve, hogy a bérek mellett a nyugdíjak értéke is érzékelhetően növekszik. Megjegyezte, a rezsicsökkentés ugyancsak azt szolgálja, hogy több maradjon az emberek pénztárcájában. „Nem volt ez mindig így, hiszen 2010 előtt volt olyan év, amikor 6 vagy akár 8 százalékos mértékű is volt az infláció”, és ez, valamint a magas adók és rezsiárak elvitték az emberek fizetését és nyugdíját – mondta a Fidesz szóvivője. Ma ezzel szemben egy másik szemlélet jellemzi a kormányzati politikát: alacsony az infláció, csökkennek a rezsiköltségek, és folyamatosan nő a fizetések, valamint a nyugdíjak értéke – hangsúlyozta Hoppál Péter.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Nem értitek ti eztet mán na! Hoppápötyi rosszul olvasta fel a szöveget a papírról, mert ebben a nagy melegben a szép szemibe folyt a' izzadtság, osztán nem látta teljes egészében a mondatot, ami valójában emígyen volt leírva: egyre több fizetés marad a magyar trafik és földmutyit élvező emberek zsebében, különös tekintettel simicskára meg a palcsógyerekre, rólam már nem is beszélve.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@szaboria1: Ilyenkor mennek az agitprophoz agymosásra!!
Dr plágium
Tudjuk, a politikusok és a gazdagok zsebében. Minden nekik kedvez, az adó,,,,,,,,,,,,,,,, a rezsicsökkentés stb.
jancsipapa
Aztán majd a rengeteg plusz pénz kiszaggatja a zsebeket , kihullik belőle és ugyanott leszünk ,ahonnan indultunk ez előtt a nagyszerű ,szociálisan mega -érzékeny aranycsapat előtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.