A következő hetekben programegyeztetéseket folytat az MSZP és az Együtt-PM szövetség, ezután tárgyalnak a közös jelöltekről, listáról, stratégiáról és a miniszterelnök-jelölt személyéről - állapodott meg a két párt vezetősége szombaton.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hozé
Megitélésem szerint, ha Mesterházy lesz a demokratikus összefogás vezetője, garantált a Fidesz győzelme. Nem véletlen, hogy nem Mesterházy a Fidesz elsőszámú célpontja. Ők azt szeretnék, ha Orbán ellenfele Mesterházy lenne!!!
Mesterházy - többször nem írom le a nevét - sokat hibázott.
Először akkor, amikor Lendvait engedte visszavonulni, de nem zavarta el a nagyon buta Lampert Monikát, és a többi "régi" figurát. Aztán engedte megszólalni a fő szarkeverőt, Baja Ferencet és nem zavarja el, sőt úgy tűnik, hogy hagyja befolyásolni magát általa,
Szárszón kifejezetten ellenszenves volt ahogy reagált Kőszeg Ferenc kritikájára, tanácsára.És összességében nem karakteres, nem egyéni /olyan MSZP-s/, nem érezni
belőle a vezetői képességet, olyan átlagos, vagy alatti.
Ha az ellenzék nyerni akar, akkor nem ezt az embert nevezik meg min.el.jelöltnek.
Neki meg ajánlatos lenne szerényebbnek lenni, és levetkőzni ezt a Én akarok lenni a vezető stilust.
Hát dióhéjban ennyi!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.