A következő hetekben programegyeztetéseket folytat az MSZP és az Együtt-PM szövetség, ezután tárgyalnak a közös jelöltekről, listáról, stratégiáról és a miniszterelnök-jelölt személyéről - állapodott meg a két párt vezetősége szombaton.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Szóval ezek is dinasztiáról álmodoznak...
Nauta
@Csizmás Kond: A pártodból és a csuhás ingyenélő semmijen zsótiból indulsz ki??
Csizmás Kond
@Nauta: Nem, hanem a kommunistából szocialistává vedlett liberális-demokratákból.
Nauta
@Csizmás Kond: És mi a helyzet a pozsgai elvtárs tanítványaival?? orban,kövér,martonyi,hende és a többi mszmp-fideSS ejtőernyőssel? És különben is,az MSZP a mai fideSS elődpártjából reformálódott azzá,ami ma! Az általad pátyolgatott fideSS ráadásul még a fasisztákkal is kokettál!!A vezéred jelentette ki anno,hogy :"féltő szeretettel szemlélem a polgári körök szárnypróbálgatásait!" Annyira próbálgatták orban féltő szeretete mellett és védőszárnyai alatt a szárnyacskáikat,hogy masszív fasisztákká lettek!! zazrivecz elnök ki is jelentette habzó szájjal a Parlamentben :"a jobbik,nem demokratikus párt!"
Csizmás Kond
@Nauta: te aztán nagyon érted, úgy sorolod mintha a családfádat ismertetnéd...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.