Több kormánypárti országgyűlési képviselő is névtelen fenyegető levelet kapott az új földtörvény elfogadásával összefüggésben - mondta Rogán Antal keddi budapesti sajtótájékoztatóján, közölve: a Fidesz feljelentést tett az ügyben, és tudomásuk szerint meg is indult a vizsgálat.

A Fidesz frakcióvezetője megjegyezte, e levelek szóhasználata felettébb megegyezik a Jobbik képviselői által használt kifejezésekkel.

Rogán Antal szerint egyébként aki azzal érvel, hogy a parlament - a Jobbik akciója miatt - nem házszabályszerűen járt el a földtörvény pénteki elfogadásakor, az gyakorlatilag a Jobbik erőszakos magatartását legitimálja.

A politikus megismételte: arra kérte Áder János köztársasági elnököt, az erőszakot ő se legitimálja, hanem aláírásával támogassa a jogszabályt.

A tájékoztatón közölte egyúttal azt is, hogy a Fidesz-frakció támogatja a takarékszövetkezeti rendszer megerősítéséről szóló kormányzati előterjesztést.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

laszlobihari
@gabrella: Igen, ez a banda ennyire besz@ri, a felelőséget azt nem akarják vállalni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
excep
remélem kötelet is fognak kapni csak még most fonják
ujbuda
@excep: Jo hir! Már több hektárt beültettek kenderrel!
QQCSI
@ujbuda: Az nem a jókedvük érdekében és az agyament ötleteik céljából ültetődtek? :)
bakegya
A purparlé generálás után gyakorisággal jön orbrbi az erős kezü átmentő,felmentő,kimentő-és hozsánnaaaa...újabb győzelmi mámor.KDP tapsol,mise.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.