laszlobihari

Orbán örömmel tette ki a hatalmas bejelentést, de a kommentelők szétszedik
@izéke: lehet, korábban Isny-ben(Allgäu) laktam, most Kammeltal az otthonom (Ulmtól 40 km-re)
Orbán örömmel tette ki a hatalmas bejelentést, de a kommentelők szétszedik
Németországban a "Norma" osztogatja Kometa kilós szalámit 10,99-ért(oké 11 euróért!) otthon ez mennyibe kerül? már rég nem vettem, otthon. A Pick szalámi 400 grammos 4,99-ért adták(1 kiló kb.12,5)
Törvényt sért, mert nem fogta be a pofáját? – Lengyel Tamás színész nekiment az Orbán-kormánynak
"az állami társadalmi döntéshozatali folyamatok befolyásolására irányuló dezinformációs tevékenység", akkor az M1, kormány infó, stb. hazugságai szintén büntetendő cselekménynek számít? vagy csak az a bűnös magatartás ha elmondom az igazat?
Az ukrán elnöki hivatal vezetője azzal hívta fel Szijjártót, hogy Zelenszkij találkozna Orbánnal
aki golyóálló mellényben mer az ovodások közzé menni az egy beszari szarjankó, hogy fog ez akkor Zelenszkijjel beszélgetni golyóálló mellény plusz golyóállóüveg közéjük? ennek a csókának csak a pofája nagy a hívek elött, egyébként egy nulla!
Jakab Péter is megszólalt Orbánról: A bolondot ma újra megválasztották a Fidesz elnökének
Ez az utolsó gyáva fostalicska ugat a harcról, az ovódások közé is golyóálló mellényben mert menni! rossz hír számára, a golyóálló mellény nem véd meg mindentől, pl célzott fejlövés vagy a vállizületen keresztűl stb-stb, de ha "utcai" harc akkor a pofonoktól fog égni a búrája!
Marco Rossi: Szégyellje magát az a magyar, aki nálam kevésbé szereti a válogatottat
Utálom a focit! akkor most hazaáruló vagyok? egyébként ha ez a hazafiság ismérve akkor addig vegyék be ameddig kopasz! szarházi (leánykori nevén latrina) "nagymagyar" csőcselék!
Orbán megvezeti saját választóit, és hazudik nemcsak nekik, de a teljes magyar társadalomnak – Meglepő dokumentum szivárgott ki
@Őrnagy: az ilyen szöveggel csak óvatosan! mivel (p)ártunkat qurmányunkat sértegeted! mármint a Te kormányodat és imádott pártodat! mivel én soha nem szavaztam ezekre a tetvekre!
Hollik István szerint a gyurcsányi politika miatt volt egekbe ugró államadósság, államcsőd-közeli állapot
@kulabombaafityiszre: akkor ő ezek szerint egy seggfej! és mi jön a seggből, meleg de szagos "levegő" és az alapja a szar.
Ukrajna adta el nekik a fegyvereket – állítja egy Hamászhoz köthető videó
ezt a magas labdát természetesen putyin ki akarja használni, elbizonytalanítani a szövetségeseket. A sok tajt paraszt meg mindent készpénznek vesz, még az ilyen álhíreket is, igaz az agyuk csak annyira fejlődött ki mint egy aranyhalé vagy durbincsé?
A magyar kormány megelőlegzi azokat a forrásokat, amiket még nem kapott meg az EU-tól
ha megelőlegezi akkor a tanárok fizetését is rendezi egyben? vagy csak a szokásos fostalicska igérgetés?
Lánczi Tamás MTVA-s igazgató a tűzijáték drónkeresztjéről: "Már a puszta látványa, közelsége is égeti a gonosz bőrét"
akkor mit mondott volna ha Jézus akasztófán végzi? furcsa a kerszténység, egy kivégző eszközt imádnak, ezzel az erővel lehetne a hóhérbárdot is csókolgatni!
Szijjártó Péter kiborult, hogy putyinistának, a Kreml propagandistájának, az oroszok barátjának és kémének nevezik
kaka(du)! ha kurva vagy akkor ne menj olyan helyre ahol ismernek mert lekurváznak! igaz a bolygónk nagyon nagy, ennek ellenére egyre kisebb az a terület ahol még hisznek neked, te ostoba moszkovita seggfej!
Orbán Viktor elárulta, mikor kapjuk meg az EU-s pénzeket: „Ha odamegyünk egy zsákkal, és hazahozzuk”
@Maccska: félsz a megmérettetéstől? végy példát a gazdádról, ő mondta, hogy az angliai tanulmányok során megmérettetett, csak nem tette hozzá, hogy könnyűnek találtatott! egyébként itt Németországban tényleg sok a munkalehetőség, nekem is van munkám hatvankilenc évesen.
Orbán Viktor elárulta, mikor kapjuk meg az EU-s pénzeket: „Ha odamegyünk egy zsákkal, és hazahozzuk”
@Maccska: gyere ki Németországba dolgozni, akkor majd rájösz, hogy itt tényleg olcsóbb az élet mint otthon, szerinted miért viszek haza innen kaját cukrot kávét stb..., egy kilós Kometa szalámi 10,99 oké 11 euró durván 4100 HUF, ezek csak példák de a végértékelésben az jön ki, hogy otthon élni sokkal drágább! A víz(hideg-meleg)-villany-internet(!)+55euró havonta a bérleti díjon felül, most augusztus elsején költözök egy másik lakásba ott 350 euro a teljes bérleti díj rezsivel együtt.
Selmeczi gabriella a Pride másnapját választotta arra, hogy kikeljen a transzneműek ellen
ha ránézek erre a "nőre"(???) egy színpadi darab jut eszembe, "a tolvaj kurva" Daniel Defoe-tól.
Bejelentette az agrárminiszter: Indul a Nemzeti Húsgalamb Program
nemzeti! már elvan ba..va! pláne, hogy a fidnyákok csinálják! persze nem a galambtenyésztést hanem a pénzlenyúlást!
Tönkreteszik a Balatont a "fideszes oligarchák" – Nagy bajra figyelmeztet a DK
@Nyírfa: én 69 éves vagyok és Németországban dolgozom, ott ahol nincs internet(!?), de van! gyere nyugodtan, ha tudsz valamelyest németül akkor találsz munkát.
Friss fotó került elő Soros Györgyről, a fideszesek hozták a megszokott színvonalat
Sok boldog évet kívánok az Öregnek! remélem megéri a fidkányok(=fidesz patkányok) bukását! igaz akkor én is (ateista létemre!) hálaadó misét celebrálnék! vagy legalábbis befizetnék rá a templomi perselybe!
Óriási ötlete támadt Orbán államtitkárának: így lehet véget vetni az orosz-ukrán háborúnak
Én azt hittem, hogy a "rózsafüzéres" valamint a "tízparancsolatos" agymenéseket nem lehet überelni, tévedtem!
Bayer Zsolt rühelli a tüntető diákokat: "felesleges, kártékony alakok"
@fideszes gyökér: kihagytad, hogy egy ostoba visszamaradott véres szájú komcsi, azoknak is a legalja! a magzati(geci) kor volt nála a maximum, azóta csak visszafelé "fejlődik", tehát egy igazi "snájdig" fideSSes!
Szijjártó Péter: Különleges magyar ipari zóna jön létre Üzbegisztánban
"a külföldön megtermelt profitot pedig hogyan tudják visszaforgatni a magyar gazdaság növekedésébe”, de ha hazahozzák a pénzt akkor az üzbég kormány fog ugatni, hogy a megtermelt nyereséget elviszik, pont ugyanúgy fognak ugatni mint ahogy magyar kormány veri a nyálát a külföldi beruházókkal kapcsolatban! vagy már lefizették az ottani illetékeseket? bár, ismerve az üzbégeket (8 évet éltem ott) a zsebük egyre nagyobb lesz!
„Lesz vitánk a következő hetekben” – Magyarország megint szembemegy az EU határozatával
aki azt mondja, hogy az ukránokat nem szabad segíteni, az beleköp (még ha jelképesen is) az 56-os hősök sírjába! 56-ban a "szuezi" válság megakadályozta, hogy tevőlegesen (fegyver/felszerelés) segítsenek rajtunk(sajnos) de a magyarok felvették a harcot az oroszok ellen mégha kilátástalan is volt! szégyen a mai hatalom viselkedése! az összes putyin hívőnek csak azt tudom üzenni, hogy a tetves qrva anyátokat használjátok kéjelgésre!
Itt van az Orbán-kormány rendkívüli bejelentése
a régi "tulajdonosokat" kéne megkérdezni, hogy hol a lové? bár a csüngőhasúnak ehez nincs bátorsága mivel oroszok és valószínüleg a legfelső vezetés felé tejeltek, ha sokat pattog az "utcai harcos kerti törpe" még a haverja fogja meg fuckolni!