laszlobihari

Jön a vakcinaútlevél – Így működhet majd az EU-ban az oltási igazolvány
én még emlékszem, hogy az USA-ba csak érvényes fekete himlő oltással(igazolással hogy megkaptad) lehetett utazni, ha nem volt már(a mi esetünkben Kanadában) az első transit állomáson leszedtek volna a gépről, 1968-ban történt egyébként! De! mai napság, ha nincs érvényes oltásod (afrikai országok pl. Kongó DR)sárga láz ellen akkor fordítanak vissza! úgy hogy jó ha nálad van az érvényes nemzetközi oltási igazolvány! így ezek után számomra értelmezhetetlen a hüppögés az "oltási igazolás" ellen!
Vejkey Imre szerint keresztények elleni támadás, hogy elbukta a Jézussal viccelő karikatúra miatti perét
a magyar Charlie Hedbo-t mikor rendezik meg az önérzetükben sértett keresztények? a hüppögésük kezd hasonlítani a muzulmán szélsőségesek kommunikációjára!
Már biztos, kitört a vakcinaháború: a DK petíciót indít a kínai oltóanyag ellen
@da.angela: szerintem kérdezd a brazilokat, hogy miért dobták ki a kínai vakcinát, pedig brazília nem egy tüchtig és pünktlich Mémetország!
Gulyás: a Fidesz-KDNP ma fölényesen megnyerné a választást
Tisztellt(?) gulyás úr(?) ha szabadna emlékeztetném göbbelsre, a fordulat idejében ő sem vállalta fel a korábban elkövetett bűneit! ha megtörténik a fordulat ön mit tesz? megtagadja a gazdáját? na ide figyelj pubi! nem menekülhetsz! az Airbus 330 nélküled fog felszállni!
Elkapta a rendőrség a férfit, aki közzétette, hogyan lehet meghekkelni a nemzeti konzultációt
inkább azt kéne lesittelni aki ilyen szar programot csinál, vagy direkt ez volt a cél, minnél könnyebben a lehető legtöbb "helyes" választ begyűjteni?
Nőnek pénzt? Minek?
na picinyem, te meg a többi "sikeres" fideSS dísztyúk, nem is érdemeltek többet mint 1 azaz egy forint fizetést évente! a fideSS tényleg egy "keresztény" kormány, minnél szarabb az életed de a túlvilágon micsoda jóságban lesz részed! mondá a pap a szószékről!
Felfüggeszthetik az idősek vásárlási sávját, üzentek Orbánnak
@simmering73: nem értem, az Idősek Tanácsának a feje o1G, most önmagát szólítja fel, hogy ez a rendelkezés ostobaság, szerintem ezt ön tökön lövésnek hívják normális helyeken! hogy a skizofrén áthallásokat most ne is említsem.
Szijjártó Péter is keményen odamondott vátóügyben – Ezt üzeni a miniszter
@Nyírfa: ezek olyan kemények mint a fagyott kutyaszar! aztán jön a tavasz és megpuhulnak!
Valami nem stimmel a mai koronavírus-számokkal...
ezek a fa... és ge... nem értenek a számítógéphez? egy sima EXCEL program tévedés nélkül kiszámolná ezt az egész adathalmazt! egy hibája van, helyesen kell beírni a számokat, de ez szerintem egy másodikos kiskölyöknek is sikerül ha egy picit odafigyel!
Németh Sándor a baloldalról: „gyökértelen” és „nem őshonos”
ha a baloldal gyökértelen, akkor ezek szerint a jobboldal gyökeres, vagyis ott vannak a gyökerek! Bocsánat a jobboldali normális emberektől, de ez az ostoba "hittérítő" (hisztéria terítő) nem tudja, hogy mit beszél!
"Alig várom, mikor jelentik be, hogy az általános iskolákat is bezárják"
"csak egy kis jóindulatra volt szükség a fenntartó részéről", nos a klik-ben annyi jóindulat van mint egy rákos sejtben!
Matematikusok: nem létezhet, hogy Biden michigani eredményei természetes eredetűek legyenek
mivel emberek szavaznak így bármilyen eredményre rá lehet mondani, hogy "nem természetes"! El kéne fogadni már a választási eredményt és nem a hiób hírekkel foglalkozni!
Donáth Anna visszavágott Varga Juditnak: az európai biztosok nem elérhetetlenek, mint a magyar kormánytagok
amikor egy fitymaszos a kommunistákat "bírálja-kritizálja" akkor szerintem akár igaza is lehet, hiszen jólismerik a családjukat(apjuk-anyjuk-nagyszülők)!
Kormányszóvivő: ez lesz a Sorossal kapcsolatos kérdés lényege a nemzeti konultációban
nem kéne bántani a szóvivő lányt, hisz ő is csak a szájával keresi a betevőt! A Soros örök kötvény ötlete már elutasítva az EU részéről, csak arra jó, hogy a sok 1 bites felhergelje magát és jólesően hátra dőljön, hogy ártunk és elqurmányunk milyen jól meg akar minket védeni!
Fidesz-KDNP: csődközeli helyzetbe kerülhet Miskolc
a fityfaSSnak nem kéne annyit lopni! Az elvonások célja nem a közös teher viselés hanem az önkormányzatok tönkretétele!
A Hit Gyülekezete megtagadta a választ a Magyar Hang és az Átlátszó kérdéseire – Amerikai Népszava
A hit gyülekezetre jellemző a mondás, "a hiszékeny találkozása a szélhámossal". Tudom, a mondást egy kissé átdolgoztam de így passzol!
Orbán: A kórházi ágyak felszabadítása ma még csak egy főpróba, a legrosszabb lehetőség főpróbája
ha ez főpróba volt, akkor a betegek mehetnek vissza a kórházakba? vagy ez a duma(szófosás) csak parasztvakítás?
Tájékoztatást kér a BKK-nál történt zaklatásról a Fidesz-KDNP
minden szexuális visszaélést ki kell vizsgálni és a bűnösöket elitélni! legyen az akár a BKK lótuszfaktusza vagy akár a perui nagykövet!
Müller Cecília: "Ez egy heroikus nagy munka volt" – Újabb 62 fertőzöttet találtak a Pesti úton
az ártunk és (el)qurmányunk nagyon [email protected] ezt az egész védekezést (direkt?), sokszor hivatkoznak arra, hogy a nemzetközi ajánlásokat tartják be a tesztelésnél, ez igaz de mint a jereváni rádió csak fél infókat ad át azt is elferdítve! ugyanis az volt az ajánlásban: ha kevés a teszt anyag akkor csak célzottan takarékoskodva kell végezni, ezek a [email protected] úgy értelmezték, hogy nem szükséges! de akkor mi a jó ló[email protected]ért végezték el a politikusoknak pl. szájártó?
U.i. ezeket a majom trollokal meg nem kéne foglalkozni durbincs-shikari-stb., hanem ignorálni kéne őket!
MSZP: A kormány hátráltatja a vírus elleni védekezést, és elveszíti az emberek bizalmát
@kokopelli: ebben igazad van! de! más dolog értelmes embereket "kordában" tartani mint agyamenteket! az agyamentekre a szívlapát mint opció, helyes!
MSZP: A kormány hátráltatja a vírus elleni védekezést, és elveszíti az emberek bizalmát
@kokopelli: nekem van két szívlapátom, remélem a mérete megfelel, az egyikkel ügykezelek a másik az aranytartalék ha az első eltörne, legalább lesz mivel folytatni!
Nem engedik az ellenzéki polgármestert, hogy tesztelje a város idősotthonait koronavírusra
„Az önkormányzat egészségügyi dolgozói önként vállalták volna a tesztelést, azonban azt a választ kaptam, hogy ez nem lehetséges, mert elkaphatják a fertőzést, ezzel pedig akadályoznánk a járványügyi védekezést, ami büntetőjogi kategória” valaki mondja már meg, hogy ez mit jelent! ha kiderül, hogy fertőzött vagyok az rossz, ha teszt nélkül tovább fertőzök az jó? nem tudom ki volt ez a baromarcú aki megtiltja a tesztelést, de szerintem ki kéne hegyezni és beverni a földbe mint egy cölöpöt!