laszlobihari

A KDNP-s politkus szerint mindenki imádkozzon, hogy ne kaphassa el a vírust
múltkor még a rózsafüzérre esküdtek! igaz Soros ellen akarták bevetni! ezek a vén ájtatos manók mikor jönnek végre rá, a vírus ellen az ima semmit nem ér! legfeljebb lelkiekben megnyugodva fogsz megdögleni!
Kubatov is alázni próbálta Hadházyt, de követői között sem aratott vele sikert
@balos: azért ennyire nyíltan lebuzizni, van szegénynek elég baja, a fradi stadionból nem tudna menekülni ereszcsatornán ha úgy adódik! De a megjegyzésed tetszett, nem biztos, hogy ő vagy a követői megértették!
Piszkos aktatologatási trükkök: a kormány így titkolja el a közvélemény elől az orosz és a kínai vakcinaszerződéseket
ha ők nem számolnak el a befizetett adóink sorsáról akkor mi miért fizessünk adót? ez a pénz a MI pénzünk, az állam csak gazdálkodik vele és köteles elszámolni vele!
Hadházy szerint "még a kutyák oltását is komolyabban veszi a kormány, mint az emberekét"
mindenki nyugodjon le a picsába! az EU részéről csak az olyan oltási igazolvány érvényes amelyik feltünteti, hogy melyik vakcinával történt az oltás, ezek után orbánék nyüszíthetnek ahogy csak akarnak, az általuk preferált WC papír(orbánista oltási igazolvány) szart sem ér! igaz a WC papírt mire használod javarészt!?!?!?
"A legelszántabb Jókai-rajongók se tegyenek kutyasz.rt a postaládámba!" – Megérkezett Tóth Krisztina kemény válasza azoknak, akik nekiestek Az aranyember miatt
tudod a lányaim hasonló korúak mint TE! de ha hülyeséget mondanak őket is lerendezem, nem hogy téged! sajnálom de ha nem érted, hogy mi van leírva Jókai Mór által(tulajdonképpen az élet) akkor így jártál! ez az ostoba fújjolás a "gender elmélet" ellen fölösleges, ezzel is csak azt mutatod, hogy bármi áron benyalsz a hatalomnak!
Orbán Viktor: Mindannyian Müller Cecília kezében vagyunk
ha az ő kezében vagyunk, akkor legjobb ha felvesszük az utolsó kenetet és valahonnan rekvirálunk egy "ásd el magad" felszerelést! majd irány a temető!
Dicsőség a hősöknek!
@Shikari: Az "SS" hadosztályok önkéntesekkel volt feltöltve, nem sorozott állománnyal! A nyilasok pedig tetves náci gyilkosok voltak, akik itt rekedtek Budapesten, nekik nem volt már más választásuk az elkövetett bűntettek után, a sarokba szorított patkány is abban reménykedik, ha kellően harciasnak-veszélyesnek mutatkozik akkor esetleg nyílik előtte egy út amin megléphet, itt ebben az esetben nem jött össze. Azok az eszmék amikre hivatkozol, azok csak egy csökött barom hagymázas képzelgései voltak.
Dicsőség a hősöknek!
hősök?!?!?! áldozatok voltak! kivéve a nyilasok az SS valamint a hithű nácik, mert ez a szemét csapat megérdemelte amit kapott! a sorkatonák és a kereszttűzbe került civilek áldozatok! de ott ahol nem meggy maggal lőnek ott az ártatlanok halnak meg többségében nem pedig a bűnösök! az orosz(bocs. szovjet) sereget nem a tudós klub rendes tagjai alkották, lehet azt is mondani "primitívek" voltak, a hadviselési moráljuk kb. a kora középkorra tehető modern fegyverekkel. ezek után már csak egy kérdés marad, mi a francnak kell kötekedni ilyen bandával, ráadásul sokan voltak mint az oroszok! Shikarinak pedig, a "Dicsőség a hősöknek" kifejezést ifjú korunkban sok helyütt lehetett olvasni, de akkor még Cirill betűkkel írták! "Слава Гелройам!"
Fél napja hallgat a kormánysajtó Müller Cecília botrányos e-mailjéről
ha a nemzet hittérítője(tisztifőorvos) eltűnik/lemond/elzavarják, jön helyette egy másik, valószínűleg még nagyobb problémákkal küzdő a gondolkodással kapcsolatban. Tehát "Közép Európában a helyzet változatlan" lesz a továbbiakban! Remarque, BOCSÁNAT!
LMP: a nemzeti konzultáció eredménye már ott van a fiókban
soha a büdös életben nem volt és nem lesz becsületes konzultáció ha azt a fityfaSS és élén O1G vezeti!
Orbán: akinek nem kell az éppen elérhető vakcina, az mehet a sor végére
"elmegy a sor végére" te pedig elmész a sovány malac csavaros fa..ának a végére zsilipőrnek! ne rendelkezz velem! egyébként nem értem, hogy az orosz/kínai/stb régi típusú vakcina miért jobb mint a Pfizer és/vagy a Moderna? a régi technológiájú vakcina tulajdonképpen mesterséges "fertőzést" okoz, DE ha valaki már átesett a fertőzésen annak a szervezete miért üríti ki az ellenanyagot 5-6 hónap után? mi a garancia arra, hogy a régi típusú vakcináknál nem ugyanez a helyzet? volt már példa a többszöri fertőződésre!
Gulyás Gergely összekeverte Szerbiát Dániával
ezzel csak azt fejezte ki, hogy neki is alkotmányos joga hülyének lenni!
Jön a vakcinaútlevél – Így működhet majd az EU-ban az oltási igazolvány
én még emlékszem, hogy az USA-ba csak érvényes fekete himlő oltással(igazolással hogy megkaptad) lehetett utazni, ha nem volt már(a mi esetünkben Kanadában) az első transit állomáson leszedtek volna a gépről, 1968-ban történt egyébként! De! mai napság, ha nincs érvényes oltásod (afrikai országok pl. Kongó DR)sárga láz ellen akkor fordítanak vissza! úgy hogy jó ha nálad van az érvényes nemzetközi oltási igazolvány! így ezek után számomra értelmezhetetlen a hüppögés az "oltási igazolás" ellen!
Vejkey Imre szerint keresztények elleni támadás, hogy elbukta a Jézussal viccelő karikatúra miatti perét
a magyar Charlie Hedbo-t mikor rendezik meg az önérzetükben sértett keresztények? a hüppögésük kezd hasonlítani a muzulmán szélsőségesek kommunikációjára!
Már biztos, kitört a vakcinaháború: a DK petíciót indít a kínai oltóanyag ellen
@da.angela: szerintem kérdezd a brazilokat, hogy miért dobták ki a kínai vakcinát, pedig brazília nem egy tüchtig és pünktlich Mémetország!
Gulyás: a Fidesz-KDNP ma fölényesen megnyerné a választást
Tisztellt(?) gulyás úr(?) ha szabadna emlékeztetném göbbelsre, a fordulat idejében ő sem vállalta fel a korábban elkövetett bűneit! ha megtörténik a fordulat ön mit tesz? megtagadja a gazdáját? na ide figyelj pubi! nem menekülhetsz! az Airbus 330 nélküled fog felszállni!
Elkapta a rendőrség a férfit, aki közzétette, hogyan lehet meghekkelni a nemzeti konzultációt
inkább azt kéne lesittelni aki ilyen szar programot csinál, vagy direkt ez volt a cél, minnél könnyebben a lehető legtöbb "helyes" választ begyűjteni?
Nőnek pénzt? Minek?
na picinyem, te meg a többi "sikeres" fideSS dísztyúk, nem is érdemeltek többet mint 1 azaz egy forint fizetést évente! a fideSS tényleg egy "keresztény" kormány, minnél szarabb az életed de a túlvilágon micsoda jóságban lesz részed! mondá a pap a szószékről!
Felfüggeszthetik az idősek vásárlási sávját, üzentek Orbánnak
@simmering73: nem értem, az Idősek Tanácsának a feje o1G, most önmagát szólítja fel, hogy ez a rendelkezés ostobaság, szerintem ezt ön tökön lövésnek hívják normális helyeken! hogy a skizofrén áthallásokat most ne is említsem.
Szijjártó Péter is keményen odamondott vátóügyben – Ezt üzeni a miniszter
@Nyírfa: ezek olyan kemények mint a fagyott kutyaszar! aztán jön a tavasz és megpuhulnak!
Valami nem stimmel a mai koronavírus-számokkal...
ezek a fa... és ge... nem értenek a számítógéphez? egy sima EXCEL program tévedés nélkül kiszámolná ezt az egész adathalmazt! egy hibája van, helyesen kell beírni a számokat, de ez szerintem egy másodikos kiskölyöknek is sikerül ha egy picit odafigyel!
Németh Sándor a baloldalról: „gyökértelen” és „nem őshonos”
ha a baloldal gyökértelen, akkor ezek szerint a jobboldal gyökeres, vagyis ott vannak a gyökerek! Bocsánat a jobboldali normális emberektől, de ez az ostoba "hittérítő" (hisztéria terítő) nem tudja, hogy mit beszél!