laszlobihari

Szijjártó Péter szerint semmi meglepő nincs abban, ha Magyarország kémszoftvert vásárol
de akkor mi a q... anyátokért titkoljátok? ha csak bűnözők ellen használtátok volna akkor nem lenne balhé! fostos seggű csürhe!
Megerőszakolta és teherbe ejtette 11 éves nevelt lányát egy férfi Heves megyében
@namihami: erdélyben dolgoztam, az ottani magyarok (férfiak) nem vagy csak alig beszéltek magyarul igaz a háziasszonyok nagyon jól!, a német-angol-román ügyvezető igazgató és tolmács(kőbánya) viszont anyanyelvi fokon! igaz a felesége magyar volt a regáti román embernek!
Nemváltó ovisok!?
van két fiam és három unokám, az unokák semmilyen "sexista" oktatásban nem részesültek, igaz oroszországban és kazahsztánban élnek, a fiaim szintén nem részesültek ilyen vagy ehhez hasonló oktatásban mivel már ki nőtték a "hiszékeny" kort, a hittant szerencsére egy nő oktatta. De mi van a pedofil papok által megrontott gyerekekkel?
Varga Judit hazudott egy hatalmasat? Lényegében cenzúrázni akarta a Le Monde-ot
@Aki Én: nem kéne etetni ezt a visszamaradt "örökítő anyagot! nem kell válaszolni, bármit is ír! ha nincs reakció nincs fizetés!
Megszólalt a Miniszterelnökség – ezért vonták vissza a rendeletet ahol több százmilliónyi NER-támogatás eredetére derülhetett volna fény
a cöf valahogy nem akart virítani! elkapkodták ezt a törvényt, nem gondolták végig, hogy a saját bandájuk kapja a számolatlan pénzeket!
Mindenki rosszul járt Európában, aki bevezette az eurót, Magyarországra katasztrófát hozna Matolcsy szerint
nem mindenki, hanem csak te járnál rosszul, mivel nem tudnál shortolni! minket meglopni! vagy úgy ügyeskedni a valuta árfolyammal, hogy amikor a deviza hitelesek elszámolása/törlesztése van akkor az árfolyam mindig magasabb mint korábban!
Bayer Zsolt: Hollandia térdel – Rutte már térdel egy sarokban
zsótííí! a gazdád földi helytartója azt mondta, hogy utálatos dolog ha a focit keverik a politikával! egyébként meg nem értem mi ez a nagy hűhó a foci körül, ha még Fotze lenne azt megérteném!
A budapesti autósok többsége nagyon haragszik Kamu Geriékre
ilyenkor könnyű ugatni, de taplósék miért csinálták meg az utakat-tereket-Lánchidat? a kurmány miért úgy adja a pénzt a munkálatokra, hogy csak így lehet megszervezni? taplós amit [email protected] (időt) azt most kell behozni!
Orbán nekiment az EU-nak: "az EU-nak a magunkfajta szabadságharcosokra van szüksége, nem a szuperállam építőkre"
egy fosógép mióta szabadságharcos? fél a saját embereitől(talán ismeri őket?)! fél az utca emberétől, testőrök nélkül sehova nem megy, a parlamentben kevlár mellényben billeg, mitől fél?, hogy kövér testvér hadserege levadássza?
Kálomista Gábor: "Célzott lövéseket adnak le, kardlappal veretik, beviszik a kutyasétáltatót, és megkínozzák, hogy valljon? Innentől fogva engem Gyurcsány Ferenc ne hazudozzon le"
@vacsi: ha már az ősöknél tartunk, kövér nagyapjáról és az apjáról sem feledkeztünk meg! vagy bármelyik ner lovag és lovagina családi hátteréről sem vagy véresszájú viselt dolgaikról az MSzMP tagjaiként!
Schanda: politikai hisztériakeltés a Fudan Egyetem elleni tüntetés
schanda! nomen est omen! egyébként holnap felszólítom ezt schanda tekintetűt, hogy a telkén építsen nekem egy házat és állja a költségeket! tulajdonképpen ugyanez a fudan egyetem építése is!
"Éjszaka csináljátok, a rendszámot takarjátok le, viseljetek maszkot" – Budapesti utcatáblák megrongálására készülnek az itt élő kínaiak
mi nem szólunk bele, hogy kínában miként nevezik el az utcákat, így nekik is kuss van! ha valami nem tetszik akkor el lehet hagyni Magyarországot és visszamenni Kínába! vagy az anyjuk kínjába!
Orbán képpel üzeni, hogy készenléti fokozatba kapcsolt – kiakadtak a szülők
ez az ostoba örökítő anyag (o1G) már nem akarja elérni a 6 millió beoltottat? mi változott? egyáltalán megvan még a vakcina "többlet"? vagy már azt is eladták mint a vérplazmát?
Orbán: "Akkor sem szabadulnak meg tőlem" – ezt tervezi, ha nyerne jövőre az ellenzék
"Akkor sem szabadulnak meg tőlem, itt maradok képviselőként." úgy mint 2002-ben? nem is járt be a parlamentbe de a fizetését felvette! [email protected]@szú ingyenélő!
Kiakadtak a kínai vakcinával oltottak – levelet írtak többek között Orbánnak, Müller Cecíliának és Áder Jánosnak is
@verőce21: nem igazolják az idősekre vonatkozóan, a 60 év felettieknél történt alkalmazásról nincs klinikai tanulmány vagy hiteles statisztika. a WHO nem engedélyezte! mivel nincs engedélyezési joga, csak ajánlotta vészhelyzeti alkalmazásra! jellemző a keleti "blokk" országaira, hogy az engedélyeztetési folyamathoz nem csatoltak hiteles klinikai teszteket felméréseket, amit az engedélyeztetéssel foglalkozó intézmények kaptak az csak tulajdonképpen használati utasítás szintű papírfecnik voltak!
Szijjártó: 100 ezer vakcinát adunk a Zöld-foki Köztársaságnak, csak ne induljon meg több migráns
onnan hogy jönnek át Európába? talán tudnak a vízen járni? mert átúszni Afrikába kicsit nehézkes, meg aztán nincsenek is olyan sokan, kb 550 000 ember, szerinted mind ide akar jönni? több eszük van attól!
Ön kiszúrta? Zseniális Macskafogó poént rejtett el a vágó Orbán Viktor anyák napi videójában
@Nessy: a macskákat bekapta egy pléhkutya majd kisz.rta őket, ezt a technológiát azért érdemes lenne kipróbálni!
Megszólalt a kormány: Ezért foglalta most össze egy táblázatban az oltások utáni fertőzöttségi és halálozási adatokat
az a furcsa, hogy a táblázat nagyjából 1,4 millió oltottat mutat. Legtöbb oltott a Pfizerrel oltottak kb. 546-549 ezer, Moderna 60-61 ezer, Astra 85-87 ezer, Sputnik 200-211 ezer, Sinopharm 487-489 ezer. Vagyis 1.378-1,379 millió, hol van a többi 3,2 millió?
Vissza az ötvenes évekbe: élményszerű hazafias nevelést kapnak a középiskolások
mikor lesz kötelező a levente oktatás! szóljatok előre, mert akkor disszidálok a fiaimmal együtt!
A KDNP-s politkus szerint mindenki imádkozzon, hogy ne kaphassa el a vírust
múltkor még a rózsafüzérre esküdtek! igaz Soros ellen akarták bevetni! ezek a vén ájtatos manók mikor jönnek végre rá, a vírus ellen az ima semmit nem ér! legfeljebb lelkiekben megnyugodva fogsz megdögleni!