laszlobihari

Orbán az Erasmus-program leállításáról: miféle emberek, akik bosszút állnak más gyerekén?
@Eladott Ország: tudod azért ez sértő, egy okos inteligens orángutánt össze hasonlítani egy hipóval fehérített mozdonyszőke sejthalmazzal! Ha a majmoknak lenne szakszervezete már tiltakoznának, mivel ők soha lehetnek olyan gecik mint európa ondója!
Orbán Viktor vészjósló üzenete árnyékolja be a napunkat – ezt mondta a kormányfő
@KisTehen: úgy látszik nem érted, ez a jövő o1G-nek, amint valóban független és jogszerűen működő ügyészség lesz Magyarországon akkor ő és csipet csapata is így fog járni, bilincsben! ez az ostoba null IQ azt hiszi, ha mások korruptak akkor ő is megteheti, ha mások lopnak akkor ő is megteheti(?), stb!
A kormányközeli Nézőpont szerint megszültetett a "nemzeti egyetértés" a kormánypárti és az ellenzéki szavazók között, és a magyarok 70 százaléka az Orbán-kormánnyal ért egyet
béke tárgyalás az oroszokkal?!?!?! jobban hazudnak mint orbán! ha valamilyen megeggyezést alá is írnának, egy percel késöbb már azt mondanák, hogy nem mi voltunk! a mostani politikai vezetést úgy ahogy van vonatra pakolni és irány távolkelet, vannak még munkatáborok, lehetne építeni a naaagy szocialista álmot, úgy orosz módra.
Durva lépésre szánta el magát Putyin: háborúba mennek az orosz elítéltek, vagy brutálisan megverik őket a börtönökben
ilyen már volt a második világhábórúban, szintén az orosz(bocsánat a szovjet)hadsereg szervezte az un. "Straf Batallion (Strafbat)" hadsereg csoportot, fegyverük alig volt lőszer még kevesebb hátuk mögött pedig az NKVD tökig fegyverben és lőszerben, aki menekülni akart azt lelőték aki meg nem azt a németek intézték el, tüzérségi segítséget kaptak(néha), bár a tűzhenger után "sétálni" viszonylag közel, az sem leányálom.
Kirúgták a brüsszeli magyar energiaügyi diplomatát, másfél órát kapott, hogy kiürítse az irodáját
@Németh István: ezek szerint értette a dolgát és valószínüleg beleszart az áhítatba és nem akarta hagyni, hogy ez a lopok-csalok-hazudok tetves banda megint csak lopjon tőlünk.
Felkavaró! Ukrán rendőrség: gyerekek holttesteit találták meg egy Donyeck megyei tömegsírban
Tisztelt NORMÁLIS(!) Hölgyeim és Uraim! Kérlek benneteket, hogy ezt néhány pl. "shikari" és társait ignoráljátok, nem kell válaszolni az írásaikra, nem kell őket etetni, úgy látszik betűszámra kapják a fizetésüket ezek a f.szszopó barmok, az igaszságot nem tudják csak a fityfaSS szarságait nyomatják.
Lótrágyával tüzelnének a németek jobb híján
mi a gond? Kazahsztánban mi is ezzel fűtöttünk egy mangán bánya campjében.
Orbán Viktor kidühöngte magát, most fotókat posztolt
te hülye barom! alias o1G! te ismerted a szankciók mibenlétét, az infóid megvoltak hozzá, téged is megkérdeztek, megszavaztad, akkor most mi az anyád ... púposkodsz?
Megszólalt az orosz külügy az ENSZ-ben: Ukrajna totalitárius, fasiszta állam lett
@Eladott Ország: идите на ХУЙ! ezt jobban megértik! az orosz "agy" lusta gondolkodni, mindig érthetően kell nekik mindent elmagyarázni, a logika náluk null vagy akár -0.
Cinikus választ adott a Fidesz az előrehozott nyugdíjemelés ötletére
@Eladott Ország: igen, o1G-t az Isten küldte! mivel átmenetileg kifogyott a sáskákból!
Budapest főispánjának tetszett Orbán szakálla
az egyik seggnyalónak o1G szakálla a másiknak o1G segge tetszik, jó tudom melegedés van, de ilyen mértékben?!?!?!?!
Háromszorosára nőtt egy társasház áramszámlája a napelemek telepítése után
A napelemes szoptatás egy másik formája, hogy azoknak a kisfogyasztóknak akik ÉVES elszámolásra kötöttek szerződést állandó jelleggel "részszámlákat" küldözgetnek, az év végén elszámoláskor a késedelmi kamatot is hozzácsapják a végszámlához. Ha a napelem rendszer plusszot termel ezekkel a részszámlákkal akarják megfizettetni a hálózat használati díját, vagyis még te fizetsz ha áramot termelsz a hálózatba, az áram átvételi ára kb. az egy harmada a hálózati díjnak, vagyis minden megtermelt kWh után kb. te fizetsz 20 forintot, ha tényleg betartanák a szerződésben vállaltakat akkor ha nem is nullára jönnénk ki, de jóval kevesebb fogyasztás után kellene fizetnünk. De ezek a tetvek ott csalnak lopnak ahol tudnak, ha jól sejtem ez esetben megállna a hatalommal való visszaélés is, egy esetleges peres ügyben, bár Szálasinak több esélye volt a Népbíróság elött a felmentő itéletre mint nekünk a nyerésre
Ezzel az indokkal nem közli többé a hivatal a tényleges piaci áramárat
A "halodó(döglődő)" nyugaton bezzeg közlik, hogy mennyi az egységár! lehet ez okozza majd a vesztüket?
Mi Hazánk: Az Eu az Usa gyarmata, tartozzunk inkább Oroszországhoz és Kínához
folytatódik a "ki tud nagyobb baromságot mondani" versenye, igen erős a mezőny de a "mi (nem az enyém!!!) hazánk" most szintet lépett. vagy új hazát kell keresnünk, vagy világgá zavarni ezt a sok ostoba barmot!
Rengeteg embert megöltek az oroszok egy ukrajnai bevásárlóközpontban
egészen jó kis pláza volt! sokszor voltam ott. az oroszok ráfoghatják a vasútállomás közelségére is akár, kb ötszáz méter, de az csak egy személy pályaudvar a teher elosztó az úgy nyolc kilóméterre található, légvonalban.
A helyreállítási euromilliárdokért az Orbán-kormány beadja a derekát?
ez a kormány is olyan mint a "lányok" az ötös út mellett a kamion parkolókban, jó pénzért ők is szinte mindent megtesznek!
A magyar kormány továbbra is foggal-körömmel védi Kirill pátriárkát, hiába akad ki emiatt mindenki körülöttünk
@nezelodo: Jaroslav Hasek is megírta már a "Svejk" című művében! bár ott a keleti és a nyugati egyházak ellenségeskedésére írta meg a példázatát.
Bayer Zsolt kiosztotta a néppárti képviselőt: "Kuss! És szállj magadba, te senki!"
akkor ezek szerint a magyar kormány is egy ótvar bunkó rablóbanda egyesület? hiszen mit művelnek Iványi Gáborral és felekezetével? bunkó bayer! értük miért nem emeled fel "veretes" szavaidat?
Orbán Brüsszelből jelenti: megvédtük a rezsicsökkentést
@Maccska: tudod, korábban ez a csutka megígárte, hogy 2022-re több ellátási lehetőségünk lesz, jó ebben is hazudott, a MOL írta, nekik 600-800 millió Euró szükséges az átálláshoz, a csuti eszement már 16-18 milliárdról regélt. hozzá képest Münchhausen báró egy igazmondó példakép, ezért nem csípik a búráját a normális világban.
Orbán Brüsszelből jelenti: megvédtük a rezsicsökkentést
azt nem mondta az "isteni bonsai napóleon", hogy mennyi haladékot kapott az ország az átállásra?
Zelenszkij: megtaláljuk a felelősét a három hónapos odesszai kislány halálának
egyszerű, az , a felelős aki kiadta a tűzparancsot! bár az is igaz a ruszki rakéták nem a pontosságukról híresek! ezek a p.csfejek még mindig a nagy honvédő háború tapasztalatai alapján szórják meg a területet és utánna megpróbálják nagy tömeggel lerohanni, a problémájuk az, hogy egy nagyobb tömegű "Straf Bat"-ot nem képesek kiállítani, a bűnözők sem hülyék.