Keresi a rendőrség azt a jól szituált nőt, akitől segítséget kért egy asszony május 27-én reggel, miután férjét lelőtte egy férfi szolnoki lakásukban.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
tanúskodni ? a múltkor a biztosító bankjánál megkértem egy asszonyt tanúnak , na jó elővette a szakállas nő a szemüvegét , végig olvasta az utolsó sorig , majd elővette az ingáját , egy darabig bűvölte , majd azt mondta nem ír alá. Ekkor már mind a négy ügyintéző majd megpukkadt nevettében.
- El is ment az asszony a nyomdahibás fiával , mint kiderült ott szoktak üldögélni.
Utána elmentem a privát szérába még egy aláírásért , egyet még ott sikerült szerezni.
Tehát nem könnyű az ilyesmi...
szablyafűrész
A rendőrség forduljon bizalommal Orbánhoz, mert ebben az országban egyedül Orbán az, aki sokkal tartozik a rendőrségnek, elvégre Orbánt egyszerűen lehetetlen szabálysértési eljárás keretében felelősségre vonni, de közigazgatási felelőssége sincs !

Sok sikert - kedves rendőrség, ezután nektek még akkor sem, ha én vagyok a környéken az egyetlen szemtanú, bármilyen ügyben !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.