Amit eddig csak sejtettünk, azt ma már tudjuk is - a magyar sajtó többsége (50-55%-a?) nem tudósít, hanem megmondja, mi történik.  Mi pedig jobb, ha beletörődünk, ha nem az történt, akkor is az történt (emlékszünk arra bizonyos hóviharra és az alternatív történelmére ?) Ha nem úgy látjuk, ahogy láttatni akarják, a mi bajunk, de vegyük tudomásul, úgy kell látnunk, ahogy ők akarják, hogy lássuk. A legnagyobb kérdés azonban az, hol a határ és meddig lehet megmondani, mit gondoljanak az emberek, és mikor ér el odáig a polgárok mesterségesen keltett belső feszültsége, hogy átszakad egy gát és a király meztelen lesz.

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
“Ma már a média 50-55 százalékát mi uraljuk. Mi mondjuk meg, hogy mi történik.” (Stefka István, a Magyar Hírlap főszerkesztője)
444.hu/assets/kreativ.png
Ezek után ne csodálkozzunk, ha honfitársaink jó része nem tudja, miről mit gondoljon, hogyan álljon ahhoz, ami a csapból is folyik a nap 24 órájában.
Hellcat
Van baloldali média is...csak elenyésző.
miazavalami
@gibgab: Ez olyan mint a szovjetunió hőskora.
gibgab
@miazavalami: Én inkább a szocialista rendszer fénykorát mondanám. Bár van némi különbség, de nem túl sok. Visszafelé megyünk, nem előre.
miazavalami
@gibgab: Nálunk akkor sem volt olyan nagy mint a szovjeteknél. Ezért hoztam példának őket. A fidesz abban a rendszerben nevelkedett. Mit is lehet várni. Lenézik a szocikat , de ők pedig kutyábbak lettek az általuk megvetett kommunistáknál .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.