Magyarország aggasztó jogi csúcsteljesítménye próbára teszi Európát. A megjelölt problémák orvoslása helyett a magyar kormány reagálása az volt, hogy kitartóan elutasított minden aggályt azzal, hogy megalapozatlanok, félreértéseken alapulnak vagy részrehajlás a motivációjuk. A két parlamenti testület előtt a vitákban a kormányzó párt, a Fidesz tagjai – akiket szégyenletes módon támogat sok konzervatív társuk – hatalmas energiákat és forrásokat fordítottak arra, hogy diszkreditálják a jelentéstevő munkáját, és elhárítsanak bármiféle konkrét következményt.

Forrás: galamus.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
"Magyarország jó hírneve, helyzete súlyos csorbákat szenvedett. Páriává tette magát, egyre inkább csak problémás teljesítményéről ismerik, és arról, hogy olyan magatartást tanúsít, mint a tekintélyelvű Kazahsztán és Azerbajdzsán – ez aligha olyan teljesítmény, amelyre büszkének kell lenni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.