A 444.hu olvasója előbb kiszúrt egy vicces Nemzeti Dohányboltot Sárváron, majd a Cink tett ki egy olyan fotót, amin az látszik, hogy Újlipótvárosban nagyon dohányoznak az emberek. Közben Facebook csoport is alakult, hogy kiderüljön, melyek a legviccesebb trafikok az országban. Körképünk.

Újabb képek a témában >>>

A Támasz Gyógyászat Bt. és az Önkormányzati Kórház Tüdőgondozó Intézete mellett is Nemzeti Dohánybolt nyílt Sárváron - írta a 444.hu.

Íme a legviccesebb Nemzeti Dohányboltok!

Újlipótvárosban úgy tűnik, hogy nem lesz hiány Dohányboltokból:

Íme a legviccesebb Nemzeti Dohányboltok!

A térkép szerint Szolnokon utazási irodában és patika mellett is akad trafik, sőt három is, egymás társaságában:

Íme a legviccesebb Nemzeti Dohányboltok!

Szegeden egymásra nyitottak kettőt:

Íme a legviccesebb Nemzeti Dohányboltok!

Szalkszentmártonról már volt szó:

Íme a legviccesebb Nemzeti Dohányboltok!

Miskolcról Ádám küldött egy fotót, amiben az az érdekes, hogy a város más részein néhol alig van bolt, itt pedig rengeteg:

Íme a legviccesebb Nemzeti Dohányboltok!

Kazincbarcikán is van egy dohányboltok utcája:

Íme a legviccesebb Nemzeti Dohányboltok!

A Hidegkúti úton valaki belátta, hogy a cigiben nagyobb az üzlet:

Íme a legviccesebb Nemzeti Dohányboltok!

A belvárosban rengetegen cigiznek. Rengetegen akarnak egyszerre venni, ezért biztosan nem őrültség három méterre kettőt nyitni:

Íme a legviccesebb Nemzeti Dohányboltok!

Azt figyeltük meg, hogy a legtöbb helyen inkább az elosztással van baj. Jó példa erre Tiszaújváros is. Itt ugyanis úgy tűnik, hogy a város egyik részének biztosították csak a dohányt.

Íme a legviccesebb Nemzeti Dohányboltok!

Kecskemétről kettő érdekesebb képünk is van. Az egyikne mintha az iskola és a kápolna is közel lenne, a másikon pedig a kórház közelébe került a trafik. 

Íme a legviccesebb Nemzeti Dohányboltok!


Íme a legviccesebb Nemzeti Dohányboltok!
A
Nemzeti Dohányboltok hivatalos térképén érdemes keresni. Ön is talált valami igazán érdekeset a lakóhelyén, a saját városában? Linkelje be a kommentek közé!

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@bakegya: "mért baj az ha a mi értékrendünk érvényesül?"

Egyszerű:
azért, mert nektek Viktorka, nincs értékrendetek.

Tudod, a legfőbb érték az ember!
Nem a hazug, csaló, tolvaj gazember,
nem a fehérgalléros bűnöző,
nem a politikai maffiózó,
nem a megélhetési csirkefogó,
hanem az ország kb.1/3-a,
aki legjobb tudása szerint
becsületesen @dolgozik:,
és a másik 1/3, aki @dolgozott: egész életében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@nyanya001: Nekem legjobban ez a szalkszentmártoni teccik. :)))
Férj-feleség nyitották ugyanabban a házban egymás mellett. Hát, lehet, hogy @lovackának lesz igaza, és a jobbosok a jobboldaliba, a balosok a baloldaliba mennek. Vagy az asszonykához a férfiak, a férjuramhoz a hölgyek. A bizonytalankodók pedig földobnak egy viktor-érmét hogy melyikbe menjenek.
nemkati
@Nauta: Lottót, sorsjegyet már a kiírás szerint is lehetett forgalmazni:

"4.2.3. Sorsolásos játék és fogadás lebonyolításával kapcsolatos termék forgalmazása

Sorsolásos játék: olyan szerencsejáték, amelyben a szerencsejáték szervező a játékosnak pénzfizetés fejében vagyoni ellenszolgáltatást helyez kilátásba
a) meghatározott szám, számsor, jel, ábra stb. (a továbbiakban: szám) eltalálása vagy
b) nyerésre jogosító érvényes befizetési bizonylat, szelvény, jegy, tanúsítvány (a továbbiakban: sorsjegy) kihúzása esetén. A nyerés vagy vesztés kizárólag a szám nyilvános húzásának, vagy a sorsjegy azonosítására alkalmas más módszernek (a továbbiakban: sorsolás) az eredményétől függ.

Fogadási esemény az a jövőbeli esemény, amelynek legalább két nyilvánosságra kerülő kimenetele lehetséges és ezek bekövetkezésére a játékszervező semmilyen befolyással nem rendelkezik. E törvény alkalmazásában fogadásnak minősül a tét fizetése fejében történő, egy jövőbeli esemény véletlen bekövetkezésének eltalálására, vagy egy jövőbeli esemény kimenetelének eltalálására vonatkozó játék. Nem köthető fogadás akkor, ha ez harmadik személy érdekét sértené.

A fentiekkel kapcsolatos tevékenységét a pályázó a Szerencsejáték Zrt-vel kötött külön szerződése, illetve a hatályos jogszabályok rendelkezései alapján folytathatja a dohányboltban.
"
nyanya001
Nem túl vicces de igaz !
Sárváron nem szaroztak, az új Fidesz-trafikok közül kettőt ügyes árukapcsolással az Önkormányzati Kórház Tüdőgondozó Intézetének telkére telepítettek. Egy harmadik sincs 150 méternél messzebb

Teljesen igazuk van, kereskedni ott kell, ahol várhatóan forgalom is lesz. Egy tüdőkórházban pedig nem kispályás cigisek lakhatnak.

cink.hu/sarvaron-a-tudokorhazban-vannak-a-fidesz-trafikok-632379282
soper
Éljen a Nemzeti Együttmutyizás Rendszere.
kkalman
Azt, hogy milyen távolságban lehetnek egymástól a mutyitrafikok szabályozhatták volna. Ez valahogy kimaradt a mutyitörvényből. De ha már nem szabályozták, akkor a mutyitrafikosoknak is lehetne annyi eszük, hogy egymás mellett nem fognak akkora forgalmat lebonyolítani, hogy a remélt hasznuk meglegyen.
Lesz ebből még vidám, trafikos háború.
bagira
Nálunk volt a városba egy dohánybolt, több mint harminc éve. Nem trafik, kis kerek saroképület csupa üveg, picike. Árultak a vizi pipától (bele való füstölni valókat is) elkezdve a pipákon át, elmondani se tudom mi mindent. Szép és izléses dolgokat. Meg persze dohányt, mindenfélét, szűrőket, töltőket. Szépen megélhettek belőle, hiszen a hetvenes évek végétől üzemelt. Mostantól mindent árulhatnak, kivéve a dohány bármi fajtáját és cigaretta hüvelyt. Szerintem ezzel halálra is ítélték, mert az egyéb kütyük és kiegészítők nem hoznak annyi jövedelmet, hogy megérje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.