Hiába jelenti be Pósán László, hogy a Fidesz idén 2,4 milliárd forintot költ gyermekétkeztetésre, azért ne gyújtsunk örömtüzeket. Ez az összeg ugyanis pontosan annyi, amennyi a szocialista kormányzat idején volt - írta közleményében Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP elnökségi tagja.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Orbán a gyerekeken (is) spórol - közben miféle sikerről hazudnak??
miazavalami
@marlin: ha csak egy hónapig kellene megélnie közmunkából , a sok gyerekével. Akkor talán képbe kerülne. Most saját sikerről beszél, hiszen a fideszközelieknek ez a három év a felzárkózás , és a meggazdagodás éve volt. Azzal , hogy módosították az alaptörvényt, Ádert nevezték ki köztársasági elnöknek , Matolcsit bankvezérnek csak előre gondolkodtak. ha nem választják újra őket , nekik már akkor is megvan a betevő falatka jó pár évtizedig. A trafikokat pedig odaadták híveiknek . Tehát nekik is sikeres. A takarékokkal pedig ki tudja mi lesz. De sejtésem szerint ott fognak landolni ahol a nyugdíjpénzek.
nekik bizony sikeres volt ez a három és. Mi pedig le vagyunk ejtve. Finoman szólva. :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.