Továbbra is talányos, hogy miként kezdõdhetett el egy majdnem másfél milliárdos beruházás úgy, hogy közben a papírok körül számtalan „paranormális” hiányra derült fény. A Hetek cikke. Újabb részletek jutottak birtokunkba a Cecén zajló másfél milliárdos szennyvízberuházás kapcsán múlt heti, „Paranormális aláírások Cecén” címû riportunk nyomán. Mint megírtuk, a Fejér megyei településen a törvény értelmében 2015 végéig meg kell oldani a szennyvíztisztítást. A 2800 fõs település önkormányzata a csatornázást és egy szennyvíztisztító megépítését választotta, noha létezik megoldás tizedáron is. A túlnyomórészt uniós forrásból támogatott beruházás egyik elõfeltétele a víziközmû társulat létrehozása és lakossági hozzájárulás vol

Forrás: atv.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Újabb részletek jutottak birtokunkba a Cecén zajló másfél milliárdos szennyvízberuházás kapcsán múlt heti, „Paranormális aláírások Cecén” címû riportunk nyomán. Mint megírtuk, a Fejér megyei településen a törvény értelmében 2015 végéig meg kell oldani a szennyvíztisztítást. A 2800 fõs település önkormányzata a csatornázást és egy szennyvíztisztító megépítését választotta, noha létezik megoldás tizedáron is. A túlnyomórészt uniós forrásból támogatott beruházás egyik elõfeltétele a víziközmû társulat létrehozása és lakossági hozzájárulás volt. A birtokunkba került rendõrségi dokumentum szerint a társulat megalapításáról a 720 alapító tag közül 588 személy helyett az önkormányzat képviselõi szavaztak - hamis meghatalmazásokkal. A Paksi Rendõrkapitányság lefolytatta a nyomozást, majd a Nemzeti Adó és Vámhivatalhoz tette át az ügyet, mivel az is megalapozottan gyanítható, hogy a tömeges magánokirat hamisítást az uniós és állami támogatás megszerzése céljából követték el, ez pedig jogosulatlan gazdasági elõny megszerzésére irányuló bûncselekmény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.