A Belügyminisztérium több száz új traffipaxot akar vásárolni, arra való hivatkozással, hogy csökkenjen a balesetek száma.

Az origo.hu cikkéből kiderül, hogy "ennyi kamerával a rendőrség nonstop olyan hatást érhet el, mint amikor időnként traffipaxos ellenőrzéseket hirdet meg, és nemcsak a gyorshajtókat akarnák lefülelni, hanem azokat is, akik átlépik a záróvonalat, használják a leállósávot, vagy megsértik a kanyarodási szabályokat."

A jogiq.com oldal szerzőjének véleménye szerint az, hogy a rendőrség a baleseti statisztikák javításával indokolja a traffipaxot beszerzését és felszerelését teljesen rendben van, de naivitás lenne teljes mértékben elhinni.

Szerinte olyan helyeken fogják alkalmazni az eszközöket, amik egyáltalán nem balesetveszélyesek, vagy éppen egy kint hagyott sebességkorlátozó jelzőtábla hatálya alatt fognak sebességet mérni, amely sebességkorlátozásba a legtöbb autós bele fog szaladni.

A szerző véleménye a témában itt olvasható >>>

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
ezt màr mi is tudtuk, nem kell itt irogatni, hogy mire kell a pènz. Meg talàn egy kis zsebpènz is kell a Sintèrnek nem? mert a szàmla màr fogyoba van neki.
palika
Miért eddig a többi fényképezőgép minek kellett? Elszedni az emberektől az összes pénzét...
mátmar
Sötétben bujkáló elkövető reszkess a Nagy Testvér mindent lát.Az ország összes utjáta 100 méterenként kellene felállítani.
Darthon1
Ez már kényszeres lopás a Fidesznél. Kezeltetni kellene Grázban! Ez a kleptomán banda így akarja beszedni a rezsicsökkentésen elvesztett pénzt. Mocskos Fidesz bukni fogsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.