Lapunk csaknem tíz esztendeje faggatta Nagy Bandó Andrást az élet sorsfordító kérdéseiről. Ezúttal Nagy Bandó jeles évfordulóinak és legújabb elismeréseinek kapcsán kértünk bebocsáttatást az orfűi házba, ahol megtudtuk: vendéglátónk „leltárt” készít munkásságának első negyven évéről. A hatvanöt éves író-költő-humoristával irodalomról és politikáról is beszélt JUHÁSZ LÁSZLÓ.– Tévés cimborától tudtam meg, hogy rajta vagyok azon a listán, amelyen a köztévében és -rádióban nemkívánatos személyek szerepelnek. Én, aki népművelőként járom az országot... Példát mutatva tíz maratonit futottam, az egészséges életmódra ösztönözve. A kormány és én egyet akarunk – én tettekkel bizonyítok. Lám, Orbánt ki is tüntették a dohányzás elleni küzdelméért. Groteszk, ha a trafikmutyira gondolok. Eszembe jutott az 1986-os Egy maffiózó végrendelete című számom, amelyet az államról mint legnagyobb maffiózóról írtam. A keresztapa meghagyja, hogy meg kell szerezni a temetkezés-, az ital-, a kávé-, a...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"Eszembe jutott az 1986-os Egy maffiózó végrendelete című számom, amelyet az államról mint legnagyobb maffiózóról írtam. A keresztapa meghagyja, hogy meg kell szerezni a temetkezés-, az ital-, a kávé-, a dohánybizniszt, mindent, amiből dől a pénz. Találmányomat most „pártunk és kormányunk” egy az egyben megvalósítja"...na ja.
A Tündik bündije
Látod Bandi, kellett neked ötleteket adnod...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.