Pozitív rekordokat is hozott a legfrissebb munkaerőpiaci statisztika, ez pedig csak erősíti a korábbi hónapokban kialakult sejtéseinket, miszerint valami kedvező irányú változás kezdődik. Viszont még mindig igen magas a tartósan munkanélküliek, illetve az ellátás nélküliek száma.

Forrás: 168 óra
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
A borzalmas az, hogy aki több mint három hónapja munkanélküli, nem jogosult a munkanélküli ellátásra. És ezzel együtt automatikusan kiesik a társadalombiztosítási ellátásból... Tehát őt csak pénzért látják el az orvosok. Vagy havi 6500 ft-ot kell befizetnie az ellátásért a TB kasszába... Na így nem hagyja a zsírdisznó az út szélén a zembereket...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@sport50: hát ja,"nem jelent semmit"majd megnézheti magát a kékköves- tőzeges isten nyila,ha én is és még sokan otthagyjuk az út szélén elvérezni-és elhúzunk a ...Svejk nagydoktorit nekik a dobozoláshoz-alcsutra az is jó lesz -ha már a diplomás ekkora akadály a mentőakciókban!-mert hogy az, az már egyértelmű./kötszer helyén kegyszer/in-di-vídum!-a következő választáson a győzelemre ennek van esélye!-hajrá magyarok!
szaboria1
@coyote3: Nekem is az tetszik levonnak egy csomó pénzt 1,5 %-ot ls csak 3 hónapig lehet munkanélkülin. Van aki már 1992-óta fizetheti és ha most lesz munkanélküli akkor is csak 3 hónap jár.
szaboria1
@nahát: Kedves ennyire ne kavard a dolgokat 2011-ben találták ki, hogy 3 hónapa legyen. Az unióba nálunk lett a legrövidebb idő a munkanélküli segélyre.
nahát
@szaboria1: igen, de előtte már 6hónap volt, mert a maszop lecsökkentette 9 hónapról
szaboria1
@nahát: 92 től 98-ig egy év volt. És lás csodát akkor kik kerültek kormányra mert akkor csökkentették le 9 hónapra. A 3 hónapra sem a szocik csökkentették.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.