Pozitív rekordokat is hozott a legfrissebb munkaerőpiaci statisztika, ez pedig csak erősíti a korábbi hónapokban kialakult sejtéseinket, miszerint valami kedvező irányú változás kezdődik. Viszont még mindig igen magas a tartósan munkanélküliek, illetve az ellátás nélküliek száma.

Forrás: 168 óra
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
A borzalmas az, hogy aki több mint három hónapja munkanélküli, nem jogosult a munkanélküli ellátásra. És ezzel együtt automatikusan kiesik a társadalombiztosítási ellátásból... Tehát őt csak pénzért látják el az orvosok. Vagy havi 6500 ft-ot kell befizetnie az ellátásért a TB kasszába... Na így nem hagyja a zsírdisznó az út szélén a zembereket...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nakimaga
Ezek a már nem regisztráltak,így a Fidesz statisztikájában sem szerepelnek !
nyanya001
Amennyivel többen, most annyi húsz-ezresem lenne ...
Orbánia 1 millió munkahelyteremtése !
szaboria1
480000 REGISZTRÁLT + 270000 =750000 -nek nincs munkája. KI IS HAZUDIK AKKOR?
coyote3
A borzalmas az, hogy aki több mint három hónapja munkanélküli, nem jogosult a munkanélküli ellátásra. És ezzel együtt automatikusan kiesik a társadalombiztosítási ellátásból... Tehát őt csak pénzért látják el az orvosok. Vagy havi 6500 ft-ot kell befizetnie az ellátásért a TB kasszába... Na így nem hagyja a zsírdisznó az út szélén a zembereket...
taglo
Nem úgy van az ,nálunk mindenki dolgozik ,nagyon sokat keres ,úszik a boldogságban ,és remélem 14-ben ránk szavaz ! Üdv, kocsismáté...
bretagne
Minek az? Ha nem kap semmit, sokáig létezni úgy sem tud. Hát nem szép a jövő???
csikknorisz
Ezekkel az álláshelyek számával is vannak némi fenntartásaim. Böngésztem eleget az NFSZ állásajánlatait, vannak cégek, amik időről időre ugyanazokat a helyeket hirdetik meg. Ez vagy azt jelenti, hogy 1-2 hónapra felvesznek valakit, elküldik, aztán jöhet a következő, vagy azt, hogy senkit se vesznek fel, csak hirdetnek. Azt biztos nem, hogy ennyi új állás jött létre, meg azt sem, hogy ezekre az égvilágon senki nem jelentkezik. A számok nem mindig a valóságot mutatják.
nehogymá
@csikknorisz: a mezögazdasági részt ismerem kicsinyét.ott ugy van ,hogy a munkaügyi központon keresztül kér embert,mert kötelezö.amikor odamész akkor kiderül ,hogy esze ágában nincs alkalmazni,mert már megvannak a román munkásai.kitalál valami sablon okot mért nem és el van intézve.
csikknorisz
@nehogymá: Ipari, kereskedelmi cégek is csinálják így. Az a látszat, hogy mekkora nagy igény van a munkaerőre, aztán a fele se igaz. Persze van köztük valós is, de akik szinte folyamatosan keresnek embereket ugyanazokra a munkakörökre, azokat nem érdemes komolyan venni.
kedwes
@nyanya001: Te nagyon gyorsan akarsz gazdagodni! Még átkerülsz a túloldalra!
Csodapók
@szaboria1: Plusz az a kb.500.000 ember, aki külföldön dolgozik...:(
kukac50
Mindenki dolgozhat novembertől Orbán azt mondta! Kérdés az,hogy hol vannak a munkahelyek. Kevesebb a regisztrált munkanélküli,ezzel dicsekednek,de azzal nem,hogy 3 hónap után kikerülnek a munkanélküliek sorából.
mátmar
Verik a mellüket, hogy mennyi új munkahelyet teremtettek! Meg kéne kérdezni azt a 270 000 embert, hogy mi a véleménye a munkahelyteremtésről?
Tekla
Ti választottátok,pedig már volt hatalmon tudhattátok milyen!
A megoldás nem az kedves amnéziások ,hogy most megint vissza szavazzátok a szocikat a népnyúzó zsidó tőkések hátszéllel! Hiszen azok helyet döntöttetek úgy hogy ez a figura mégis csak jobb!
Mi lenne ,ha kipróbálnátok egy másik megoldást! Érdemes elolvasni a programunkat :
Szebb jövőt!
űrbán
@nahát: Töki akkor 480k volt a munkanélküli úgy hogy 9 hónapig támogatott az állam. Ma 480k a regisztrált munkanélküli úgy hogy 3 hónapig támogat az állam.
Szóval a csúti patkány mire is volt képes?
nahát
@űrbán: akkor azt is nézd meg hogy mikor és ki csökkentette az időtartamot 3 hónapra
űrbán
@nahát: Valami tehetségtelen csúti focista csökkentette 3 hónapra, miközben az orbánia nevű pöcegödörben egy diplomás átlagosan 5.4 egy érettségizett 18 hónapig nem talál munkát.
entero
@űrbán: Akkor hagyd itt ezt a "pöcegödröt". Szégyelld magad. Egyébként meg aki diplomás, az még nem jelent semmit, ugye tudod?
bakegya
@sport50: hát ja,"nem jelent semmit"majd megnézheti magát a kékköves- tőzeges isten nyila,ha én is és még sokan otthagyjuk az út szélén elvérezni-és elhúzunk a ...Svejk nagydoktorit nekik a dobozoláshoz-alcsutra az is jó lesz -ha már a diplomás ekkora akadály a mentőakciókban!-mert hogy az, az már egyértelmű./kötszer helyén kegyszer/in-di-vídum!-a következő választáson a győzelemre ennek van esélye!-hajrá magyarok!
szaboria1
@coyote3: Nekem is az tetszik levonnak egy csomó pénzt 1,5 %-ot ls csak 3 hónapig lehet munkanélkülin. Van aki már 1992-óta fizetheti és ha most lesz munkanélküli akkor is csak 3 hónap jár.
szaboria1
@nahát: Kedves ennyire ne kavard a dolgokat 2011-ben találták ki, hogy 3 hónapa legyen. Az unióba nálunk lett a legrövidebb idő a munkanélküli segélyre.
nahát
@szaboria1: igen, de előtte már 6hónap volt, mert a maszop lecsökkentette 9 hónapról
szaboria1
@nahát: 92 től 98-ig egy év volt. És lás csodát akkor kik kerültek kormányra mert akkor csökkentették le 9 hónapra. A 3 hónapra sem a szocik csökkentették.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.