Egy napig bírta a fehérgyarmati polgármester bírálóinak buszos hirdetése. A Szabolcs Volán szerint hibázott a hirdetést kihelyező cég. Vizsgálatot indított a Szabolcs Volán Zrt. egy hirdetés miatt, amelyről egy olvasói tipp alapján csütörtökön írt az Origo. A hirdetők országgyűlési képviselőjük helyett kerestek volna egy tisztességesebbet. A Szabolcs Volán közleménye szerint a cég állami tulajdonban van, járműveinek reklámfelületeit külső vállalkozók értékesítik. A cég szerint a járműveken elhelyezett reklámok nem tartalmazhatnak politikai hirdetéseket, továbbá a reklámok tartalmát előre egyeztetni kell a céggel, és csak jóváhagyás után kerülhetnek az autóbuszokra. A hirdetést megrendelő társaság egyik tagja azt állította az Origónak, hogy előre rákérdeztek a hirdetésszervezőnél, hogy politikai tartalmú hirdetést is közölhetnek-e, amire igen volt a válasz.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ranger47
@jancsik68: A fideSS mamelukjainak kurvára nem tetszik az,ha valaki csak célzást is mer tenni a mocskos lopásaikra, sunyi mutyijaikra, hazugságaikra,törvény sértéseikre stb...!
kkalman
@human: Azt már nem keresnek, az van már nekik.
Feraj49
Kérdés melyik szó " csíphette a" polgármester szemét ? Lehet,hogy a " TISZTESSÉGES KÉPVISELŐ "-nek nem "örült" annyira ?
kukac50
Akkor a Fideszesek sem lehet politikai hirdetést feladni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.