2013. augusztus 1-jén 11:00 órakor a Teve utcai Rendőr-főkapitányságon bejelentettem 2013. augusztus 19-én 09:00 óra és 2013. augusztus 20-án 21:00 óra közötti időre, a Budapest,XIV. kerület Regnum Marianum kereszthez (Hősök terétől öt perc gyalogút) összehívásra kerülő Nemzetgyűlést azzal, hogy amint nyilvánossá válik, az augusztus 20-i hivatalos állami ünnepség helyszíne, a tömeg szervezett formában átvonul és csatlakozik az ottani tömeghez. Az ellenünk cselekvők és szervezkedők megtévesztésére, kénytelen voltam meghirdetni azt, hogy az április 21-én, húszezer ember részvételével megtartott „Összefog A Nemzet” Gyülekezőn augusztus 17-re kihirdetett Nemzetgyűlést október közepén fogjuk megtartani. Mint Önök is értesülhettek róla, politikai pártok már megtették az előkészületeket, hogy őszire rászervezzenek, addig a „jól megérdemelt” szabadságaikat töltik az „elitek”.

Forrás: hir.ma
Feltöltő: UKKAals
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Biztos sokan mennének vidékről, de mert már felélték utolsó tartalékaikat is, nincs pénz útiköltségre.
Orbán a rablógazdálkodásával, az emberek kifosztásával elérte, hogy az emberek röghöz legyenek kötve, ne tudjanak Pestre utazni, és tüntetni, esetleg fellázadni ellene. Félő, hogy az erre az alkalomra hirtelen összetrombitált FIZETETT(!!!) birkamenetesek többen lesznek, mint a Kásler Árpád által összehívott nemzetgyűlés résztvevői.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
@kukac50: Ebben az esetben vajon miért nem perelnek? Ha több érvénytelen szerződés is van, akkor pertársaságot is alakíthatnak. Miért, mire kell várni?
UKKAals
Jogi háttérre, akaratra kell várni -mint például Horvátországban- amit nálunk az orbán hatalom nem fog létrehozni mert ez nekik nem hoz semmi hasznot.

Ott a bíróság az ítélet indoklásában a többi között megállapította, hogy a bankok egyoldalúan, a hitelesek kárára módosították a kamatokat. Elrendelte, hogy a pénzintézeteknek fix kamatozás mellett, a szerződés napján érvényes árfolyamon kunára kell átszámítaniuk a hitel tőkeösszegét.
kukac50
@Meine Ehre heisst Treue: Van akik már alakítottak,pl, az otthonvédelmi tanács tagjai.
kukac50
@Meine Ehre heisst Treue: Mi eredménye lesz azt nem tudni,de már fél a kormány,mert tárgyalni fogja a devizások gondját.
A végtörlesztés nem jó megoldás annak aki közmunkabéren van,mert ha a részletet nem tudja fizetni,akkor végtörleszteni sem tud.
A felvételi árfolyamon történő fizetés lenne elfogadható,hiszen nem Svájci frankot kaptak csak forintot.
Igaz nem a devizások pénzén tartanák fent az államkasszát.
Ezért befolyásolták a bíróságot,ha a devizások javára döntenek be csődöl az ország.
A legnehezebben élők tartják fent a Magyar Nemzeti bankot.
Meine Ehre heisst Treue
@kukac50: A kormány nem fél, felőlük mehet a levesbe az összes devizás. Ők már a választásra készülnek igen előrelátó módon.
A felvételi árfolyam nem fog menni, hiszen azóta az árfolyam elszabadult, a végtörlesztés vonata pedig elment.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.