Találják ki, mi okozta a miniszterelnöknek a legnagyobb fájdalmat közéleti pályafutása során! „Csak egy SMS-ből értesültem a Waterloo-ról. Egy tüdőlövéssel ért fel. Én még egy hét után is vért köhögök föl ilyenkor.” Ezt mondta a hétvégén Magyarország miniszterelnöke, aki a trauma intenzitását költői erejű képekkel tette átélhetővé. Akárhogy is kutatunk emlékeink között, nem emlékszünk rá, hogy Orbán Viktor valaha nyilvánosan tanújelét adta volna ilyen mélységű fájdalomnak, vagyis hogy a köz előtt bármikor ilyen nyíltsággal és ilyen erőteljesen fejezte volna ki megrendültségét. És mivel egy miniszterelnök minden gesztusa jelentéses, tehát igenis számít, mi mellett áll ki és miről emlékezik meg kiemelten, ezért korántsem érdektelen kérdés: mi volt az a tragédia, amely kiváltotta a fenti vallomást? Kiesett a kedvenc focicsapata az Európa Ligából.

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"Egy tüdőlövéssel ért fel"...beszél hülyeséget.
Hellcat
Bezzeg az arcátlan hazudozásaid után csak vigyorogsz te f@sz. Akkor is köhöghetnél vért igazán.
Hellcat
@dr. prédikátor: Remélem egyszer elnyeri méltó büntetését ez a csürhe a haverjaival egyetemben...meg az összes senkiházi politikus aki lop csal hazudik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.