A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a "Fidesz-maffia" létezésének újabb bizonyítéka, hogy sajtóhírek alapján a kormányoldal kizárólag egy az Orbán-családhoz köthető cégnek biztosít bányászati jogot egy zalai védett lápos területen. Minderről Varju László, a Gyurcsány Ferenc vezette párt független országgyűlési képviselője beszélt hétfőn, Budapesten. A DK ezért írásbeli kérdést intéz Orbán Viktor miniszterelnökhöz, annak tisztázására, hogy az állam erejével visszaélve, saját családjának kedvező bányászati szabályozást alkottak-e, vagy csak félreértésről van szó - fejtette ki Varju László, aki hozzátette, ha igaznak bizonyulnak a híresztelések, akkor a későbbiekben jogi lépéseket tesznek az ügyben. Elfogadhatatlannak tartják - mondta -, hogy a kormányfő "ismételten másoknak kárt és szenvedést okozva" próbál haszonra szert tenni, ráadásul ezúttal Natura 2000 besorolású védett területén. "Ilyen helyen bányászni tahóság" - fogalmazott a DK politikusa.

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dalton
@scandináv: A hülyeség, amit a DK (baromság), már alapban garantálllll:D Fletó mi más, mint egy halom önkéntesssss röhejjjjjj!:D
Betaloc
@scandináv: A kemény, de inkább szomorú a jelenség puszta létezése, illetve állami szinten történő gyakorlati megvalósulása.

Egyébként nem lepett meg a hír.
marlin
@Dalton: Nem véletlenül van (nak) ennyire berezelve, a következményektől (és akkor a mélyhívőkről, meg a mélyhyívő dublőreiről nem beszéltünk), hogy testőrséget testőrségre szerveznek - ahol a bűnözői előélet előnyt jelent!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.