Török bejegyzése kapcsán jobboldalinak tartott politológusokat kérdeztünk: egyetértenek-e azzal, hogy a stadion lehet a Fidesz Nokiás doboza. „Sokszor egyetértek Gáborral, de ebben a kérdésben nem” – közölte az atv.hu-val Kiszelly Zoltán politológus. A nokiás doboz a személyes meggazdagodás jelképe, azonban Felcsúton nem személyesen Orbán Viktor, hanem az általa vezetett alapítvány a kedvezményezett – mondta az atv.hu-nak a Kodolányi János főiskola tanára, hozzátéve, hogy „az akadémia kacsalábon forog, de a kormányfő felcsúti háza nem”. Interjúalanyunk szerint ebben az esetben – ellentétben a nokiás üggyel – a korrupció vádja nem áll meg. Kiszelly mindenesetre arra hívta fel a figyelmet, hogy több nagy cég szerint érdemes támogatni a Puskás Akadémiát. „Ha Orbán Viktor nem lesz miniszterelnök, valószínűleg az alapítványnak sem lesz ekkora a támogatottsága” – tette hozzá. Kiszelly úgy vélte: az ellenzék nem engedheti meg magának, hogy a magyar focit támadja, ez esetben ugyanis a Fidesz...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"Felcsúton nem személyesen Orbán Viktor, hanem az általa vezetett alapítvány a kedvezményezett az akadémia kacsalábon forog, de a kormányfő felcsúti háza nem”...na ja.
coyote3
Rendesen odanyalintott Kiszelly. Majd kap is valami megrendelés morzsát:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.