Lekvárkészítés házilag Kezdjük mindjárt az egyik legfinomabbal, a málnalekvárral, de sárgabarack, vagy szilva is nagyon finom. Hozzávalók: 1 kg málna 1 zacskó zseléfix 2:1 o-5 kg. cukor (ízlés szerint) 1 citrom leve (ez nem fontos) 1 kávéskanál fahéj (ízlés szerint) ...

Forrás: hazilag.net
Feltöltő: ariel4
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok