A Fidesz közlése szerint a bukott baloldallal ellentétben a jelenlegi kormánytöbbség senkinek sem engedi el a kezét, senkit sem hagy az út szélén, és ahogy az ország erősebb lesz, támogatni fogja a szociális területen dolgozók béremelését is. A nagyobbik kormánypárt így reagált arra, hogy a szocialista Korózs Lajos csütörtöki sajtótájékoztatóján arra kérte Balog Zoltán erőforrás-minisztert:haladéktalanul üljön tárgyalóasztalhoz a szociális ágazati érdekegyeztető tanács szervezeteivel egyeztetni a bérekről. A Fidesz nem hagyja az út szélén “a Gyurcsány-Bajnai-kormány felelőtlen és szélsőséges politikája miatt” veszélybe sodort devizahiteleseket, a gyermeket nevelő családokat, a nyugdíjasokat, a hátrányos helyzetűeket és a fogyatékkal élőket sem – írta az MTI-hez eljuttatott közleményében a Fidesz.

Forrás: stockportal.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"ahogy az ország erősebb lesz"...már most is az...vagy mégsem? :)
varrólány
Már rég belelökték a sok embert az árokba, csak ő nem vette észre.
Mindig csak a duma a duma, unalmas már . Először cselekedjen utána elmondhatja mennyi mindent tett.
human
@varrólány: Nemsokára a duma sem lesz elég, na akkor fog csődbe menni az ország.
Tootsy
Van egy kedves, bohem baratom, aki mindenkinek segiteni akar, de persze ez nem lehetseges, mert nem milliomos,... O szokta azt mondani, hogy "Olyan szegeny meg sosem voltam, hogy ne tudjak igerni"

Ahogy elnezem, ov-nak semmi sem draga, batran megfogja a multik farkat is (ld rezsicsokkentes) es azzal veri a csollanyt, es a valasztesert mindent,...

Ugy nez ki, hogy nem is kell semmi mast tennie, csak elovenni a 3 es fel eves igergeteseket (tulajdonkeppen mindegyikre szukseg volna most is, ha beteljesulne, az maga lenne a Kanaan), de persze semmit nem fog betartani belole...
Csak az otthoni szavazokon mulik, hogy megadjak-e neki a lehetoseget egy ujabb etapra...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.