"Csúnyán elszámolta magát a kormány. Orbán Viktor tolvajkormánya 3 éve folyamatosan üríti ki a magyarok pénztárcáját, dobja az út szélére az embereket. A 30 új adó, a szociális védőháló szétverése, a brutális áremelkedések, és a munkahelyek hiánya miatt a lakosság alig költ bármire is. Ezért az állam adóból származó bevételei is jelentősen elmaradnak a várttól" - írta közleményében Török Zsolt, az MSZP szóvivője.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Nem számoltak utána,hogy milyen hatása lesz az egyes adó kivetéseknek.
A kisembereknek mér alig alig futja élelemre,persze azon is rajta van a 27 %-os áfa.
Minden egyes adóemelésnél kevesebb a fogyasztás is,ami a vállalkozások bevételeit is csökkenti.
Zsuga
Ahogy egyre pofátlanabbul és nyíltan terjednek köreikben az ilyen-olyan mutyik - még Nokiás doboz nélkül is, amit azóta is olyan buzgón emlegetnek - olyan mértékben döntik egyre mélyebb nyomorba a mutyira nem érdemes tömegeket. Egyelőre még arra sincs reménye az egyre mélyebbre süllyedő rétegnek ebben az országban, hogy legalább megálljanak ezen a lejtőn. Több százezer szavazóképes állampolgár menekült külföldre munkát vállalni a megélhetésért, akiknek döntő mennyiségű szavazatai lehetnének itthon, de nem fognak tudni szavazni, míg a határainkon túl élők és talán soha ide nem telepedők dönthetnek sorsunkról. Azokéról, akik ide adóznak, vagy szeretnének majdan adózni, illetve ÉLNI!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.