Azok a „sokak”, akik a hónap végéhez közeledve kicentizve töltik meg a bevásárlókosarukat a közértekben, ezzel a problémával nem kell szembenézniük, bár biztosan szívesen foglalatoskodnának a bank kutatásában szereplő dilemmával. A megtakarítással rendelkező magyar lakosság 48 százaléka alkalmanként...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Menőmanó
A 80 ezer alatti összeg náluk semmi.
viccesvigságok
Majd ha 240,000 a MBH bankvezér NYÖGDIJA őkelme sem fog tudni havi 80,000 -et félretenni. 3-4-5 millából viszont simán. a képviselő elvtársuramék meg a társaik havi szinten tudnak egy egy uj autót vásárolni akkor nem kéne a másikat HECCELNI mert a közpénzt pazaroljuk csak el változás meg semmi se korház se oktatás max igéretek ezrei. lozung a csalátbarát kormány meg nekünk Magyarország az első szlogennek elmegy valoság meg siralmas. Hová lettek az ÁPOLÓNŐK ja havi szinten hányan távoznak az országból arról kuss van:
KisTehen
@szaboria1: ner peti is ezért beszél
szaboria1
@KisTehen: Engem nem érdekel véleményed.
nemkati
A rokkantsági járadék havi összege 2024. január 1-től 58.830,- Ft. Többszázezren nem tesznek ebből félre havi 80 000 ft-ot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.