Mintegy 270 ezer család jut több pénzhez 2014 januárjától a családi adókedvezmény kibővítése révén - jelentette ki a Fidesz szóvivője szombaton sajtótájékoztatón, Budapesten.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Hogy megértsd, eddig 270 ezer család szenvedett veszteséget miatta.
Most különböző rendszereket kevernek össze. Amit így a nyugdíjhoz, tbhez nem fizetnek be, az onnan hiányozni fog. Vagy járulékot kell emelni miatta, vagy máshonnan származó adóból pótolni.
nehogymá
23o ooo bruttó .ahhh.meg az a gyurcsánybajnaicsaládelleneskurmány.szabadjon megjegyeznem:ha járulékok terhére lesz megkinálva ez a sok ember akkor még nagyobb szarba leszünk.a gyógyszerekre,szemüvegre stb a rendes árat fizetem.pld a gyerek szemüvege 67 ooo 2 évente van rá tb nem volt 2ooo ft.ezért kár fizetni.olcsobb lenne ha évente fizetnék 5ooo az orvosnak ha odamegyek.ha mégkevesebb tb járulék folyik be akkor miböl lesznek itt tartva az orvosok?nyugdij miböl lesz fizetve?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.