Hol rejtőznek a transzzsírok? Valóban alattomos gyilkosok? A növényi olajok keményítésével – vagyis a katalitikus hidrogénezés ipari alkalmazásával – az olajoknál könnyebben kezelhető, félkemény termék, margarin keletkezik, amelynek kenhetősége, textúrája, ízletessége és konzerválhatósága minden igényt kielégít, a kémiai reakció során azonban transzzsírok keletkeznek, csakúgy, mint a gyorsétterem-láncok számára szükséges, töméntelen mennyiségű sütőolaj előállítása során.

Forrás: evamagazin.hu
Feltöltő: evamagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.