Önálló tantárgyként nem, de a testnevelésórákba ágyazva ősztől kötelezően megjelenik a diákok mindennapjaiban az iskolai relaxáció - írja a csütörtöki Magyar Nemzet.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
Aki valaha is komolyabban sportolt, az tudja a mentális felkészültség legalább olyan fontos mint a fizikai edzettség!
De itt nem erről van szó, itt egyfajta mentális tréningre tanítanák a gyerekeket, ami sok esetben nem állva és ülve történik.
Miért kell temetni azt ami még meg se tapasztaltak az emberek?
csegala
Az a problémám ezzel, hogy relaxáció közben lehet a legjobban agyat mosni. Ebben az állapotban elég az, ha a Vezérhez hű tanár egy pár mondatot mond, hogy mint pl. legyél nyugodt kispajtás, mert az a csodálatos Orbán bácsi vigyáz rád, máris elkezd beépülni.
Így készülnek a jövő droidjai.
Sajnos én ezekből mindent kinézek, még ezt is.
yazo64
Tehát amelyik iskolának "jutott" tornaterem ott van testnevelés, ahova nem, marad a relaxálás...
nahát
@csegala: pont annyi az esélye annak is , hogy egy balfan tanár ezt csinálja amit leírtál!
csegala
@nahát: A különbség csak az, hogy az ötletet a jobbfan tanárok hajtják végre. Itt is, mint ahogy a trafikmutyinál is a megfelelően elkötelezettek nyertek, valószínűleg a megfelelő ideológiával rendelkező tanárok tartják a relaxórát.
nemsemmi
@nahát: Lehet, hogy a relaxálás nem rossz a gyermeknek. Nem biztos azonban, hogy a mozgás szükségessége miatt megemelt tornaóraszámot erre kellene használni. Miért nem a délutáni foglalkozások keretében relaxálnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.