Újraéledt a Malév? Mikor szállnak fel? Veszélyesek az öreg repülőik? Hova lehet velük utazni? És mennyiért? És miért jó az, hogy magyar?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Itt ebben az egészben az a nagy baj hogy döglődik a magyar gazdaság és nem repülnek a Magyarok tömegesen sem üzleti célból sem kirándulni sem nyaralni . A Magyarok biztos hogy Magyar gépre váltanak jegyet ,amikor repülnöm kellett és volt Magyar járat én azon utaztam nem volt kérdés .
Legalább is a Malév név az szavatolta a kényelmemet és a biztonságomat .A Magyar gazdaságot és a külkereskedelmet kell felpörgetni félelmetes sürgősséggel akkor lesz majd rengeteg utas szerintem .
Polygoner
@dömdödöm: A magyar gazdaság egy teljesen más kérdés!
Az nem a Sólyomon dől majd el!:D
Én, ha jól emlékszem, úgy tanultam, hogy ennek a gépnek a tervezett élettartama, eredetileg 20 év!
Nos, ez az élettartam, nem azokat az elemeket érinti, amelyek konkrétan bemérhetőek, hanem magát a "sárkányt" érintik, amely kifejezetten hajlamos a fáradásos törésre, a 20. évet követően!
Ez a fáradás pedig, a klasszikus módszerekkel nem kimutatható!
A törzs nyomásingadozása igen nagy mértékű, amely nagy fárasztó igénybevételt jelent a törzsre, amely 20 év használat után, immár akár kritikus is lehet!
dömdödöm
@Polygoner: én nem tudom mert nem értek hozzá ,én úgy gondolkodom mint egy 1x-ű
utas és főleg akkor érdekel amikor sűrűn utaznom kell kifelé .
A gazdaság nem a Solymon dől el , nem azt mondtam . A Solyom múlik a Magyar gazdaság állapotán mert ha nincs pénz az embereknél és a vállalatoknál senki sem fog utazni repülőgéppel sehová mert nincs miből és nincs miért . Ha megfigyeled már a helyzet annyira rossz hogy lassan már autóval sem nagyon járnak ,kerékpárosok tömkelege van az utakon ls nem azért mert a biciklizés egészségesebb :-(
kamazuka
-egy sólyom már volt.
Ő egy hídon nem mert átmenni.
Van az a légi híd,melyen az új sem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.