A Dunaferr Zrt.-nél bejelentett létszámleépítés kapcsán a kormány és a szakszervezetek mindenképpen fontosnak tartják, hogy a helyzet miatt szerepet vállaljanak a konfliktus kezelésében. A Liga Szakszervezetek elnöke úgy véli, hogy már vannak bizonyos megoldások a helyzetre, ám azok részletei még kidolgozásra várnak.

Forrás: allasok.info
Feltöltő: Karsi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Istenkem, hat azert akar beleszallni a Dunaferrbe egy fel delelott alatt a kormany, merthogy "meg kell orizni a munkahelyeket", es erre csak a kormany kepes, senki mas nem, legalabbis, ha igy maradnak a tulajdonviszonyok...

A masik Dunaferr-es cikkben mar ezt megmondtam elore: a kormany szepen atveszi a kocerajt, es azonnal megkezdi a kiscsoportos elbocsajtasokat, hogy a sajtonak ne legyen feltuno... Ha engem, egy (festett) szoket se tud mar megvezetni az alszent lepeseivel, akkor a bosz fideSS-istak hogy cumizzak be ezt a sok maszlagot?

Meg egy napot sem kellett varnom, es beigazolodott az allitasom,... Megyek , veszek egy lottot, kulonben is 18 millio ujzelandi dolcsit lehet most szombaton nyerni rajta,...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.