Rövidesen megkezdődik a létszámleépítés az ISD Dunaferr Zrt.-nél a korábbi tulajdonosi terveknek megfelelően, a dolgozói létszámot 1500-zal csökkentik – közölte a vállalat menedzsmentje hétfőn az MTI-vel.

A cég közleménye szerint a bejelentést a tulajdonosok képviseletében Oleg Mkrtchan, az ISD Korporáció vezérigazgatója, az ISD Dunaferr Zrt. igazgatóságának tagja és Evgeny Potapov, az ISD Korporáció gazdasági vezérigazgató-helyettese tette múlt pénteki dunaújvárosi látogatásuk alkalmával.

A tulajdonosok költségoptimalizálási programja a munkavállalói létszám 1500 fős csökkenésével jár, ez magába foglalja a cégcsoport tagvállalatainak létszámcsökkentését és a kölcsönzött munkaerő számának optimalizálását is. A vezetés 2013. augusztus 15-ig elindítja ennek érdekében a szükséges hivatalos eljárást - ismerteti a közlemény.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
@nehogymá: Ahogy a Hofi mondta valamikor...sz...k, ny...ok.gombot varrok...???.ebböl tényleg csak gombot varrni nem tud..:):):)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mátmar
Az elmult nyóc év alapozta meg a munkások elküldését. De majd a statisztika szerint nőni fog a keresők száma.Valaki nagy ember mondta, hogy az a jó statisztika amit én hamisítok.
Tekla
" Oleg Mkrtchan, az ISD Korporáció vezérigazgatója, az ISD Dunaferr Zrt. igazgatóságának tagja és Evgeny Potapov, az ISD Korporáció gazdasági vezérigazgató-helyettese tette múlt pénteki dunaújvárosi látogatásuk alkalmával."
Hogyan került ezeknek a kezébe az egyik legnagyobb tulajdonunk? Milyen nemzetiséghez tartoznak a kis mocskos felvásárlók. Azt nem kérdezem ki adta el nekik . De a szoci szavazok remélem szégyenlik magukat legalább!
gazdag dezső
EZ KELL NEKÜNK!!!El adták az országot mindenféle külföldinek ,akik kizsákmányolják a magyart,és ha már nincsen tovább mit kifacsarni ,akkor elküldjük őket munkanélkülire! Ök meg viszik a pénzt táskákban haza.Majdnem minden külföldi cég ezt csinálja! Dícséret a kivételeknek.Miért kellett mindent eladni szaré,húgyé,ingyen,vagy még fizetett is a kormány nekik hogy lebontsák a szép cukorgyárat!Csak is a dugipénzek lehettek az okok.Így adták el sorra kormányaink az országot!Kivégezni kellene az országban ezeket a kormánytagokat akik népellenesen intézkedtek ,a saját zsebükre. Átjátszották az ország nemzeti vagyonának nagy részét.Így lettek múltimiliomosok sokan!!Rabszolgasorsra vezették az ország népét!!Nagyon csodálkozom ,hogy a nép még mindig tűr!! Meddig mehetnek így a dolgok??
gazdag dezső
És még további adók,és megszorítások ?? Miközben sokszáz dollármilliomos lett az országunkban!! Miből? Hogyan ?Kiket kellet meglopni??Így szegényedik el a magyar nép!
dömdödöm
egy országot nem úgy kell kezdeni felvirágoztatni , hogy vannak a dohányzók ,nemdohányzók ,a stadionok meg a foci . :-((((((((((((((((((((( Itt ez megy ,közben munkahelyek ezrei vesznek szépen lassan csendben és ezek nem csinálnak semmit csak a cigi ,foci ,brüsszel szídás ennyi a tudomány :-(((((((((((((((((((((((((
Naki
ez mind nem baj, szerintük, lényeg,ha 1 autógyárban 20 ember munkát kap! hurrá...
hogy száradjanak ki mint a múmiák!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.