Magyarországnak előnye származott volna a Sukoróra tervezett kaszinóberuházásból, amelyet nagy hiba volt elszalasztani - jelentette ki a tanúként meghallgatott Veres János volt pénzügyminiszter a Szolnoki Törvényszéken az ügyben indult büntetőper csütörtöki tárgyalásán.

Az MSZP-s politikus azt mondta, "a projekt politikai gellert kapott", ez pedig megakadályozta, hogy megvalósuljon a beruházás, amely Magyarországnak hosszú időn át jelentős adóbevételeket, a régióban pedig új munkahelyeket és élénkülő idegenforgalmat biztosított volna.

Hangsúlyozta: a sukorói telekcsereügylet nem volt feltétele a kaszinókoncesszióra kiírt pályázat elnyerésének. A létesítményt a nyertes befektető a régión belül bárhol kialakíthatta volna.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Remelem a kovetkezo kabinet elszamoltattja azokat, akik miatt megbukott a beruhazas. Tobb szaz milliard eves beveteltol fosztottak meg a magyar allamot, munkahelyek ezreinek megteremteserol. Mi ez ha nem hazaarulas?
lajospapa
Eljön az idő, mikor stratégiai együttműködést köt a kormány egy hasonló kaszinócéggel.
varirmag
Na,jó . Ha ilyen sok hasznot hozott volna a kaszinó, miért nem vettek egy megfelelő telket
a beruházáshoz ??? Miért egy gazos ,elöregedett, elhanyagolt,valamikori gyümölcsöst vásároltak és csereberéltek el egy szép vízparti telekre ???
Nekem nem világos az egész.
A politikusokra igaz a mondás egyik kutya másik eb ! Jó pénzért a saját anyjukat is eladnák.
lenhardtibolya
@szaboria1: Valóban nem a magyaroknak építették volna a kaszinóvárost, de - szerintem - nem baj, hogy nem jött létre, mert az ilyen szerencsejáték-birodalommal sajnos az alvilág is együtt jár.
szaboria1
@lenhardtibolya: Az alvilág minden fajta témában megtalálja a helyét, lásd a diszkókat.
szaboria1
@varirmag: Látod te is csak kevered a dolgokat.Pont a Sukorói terület egy elhanyagolt terület még a mai napig is, A Pilisi meg az Albertirsai termő terület .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.