Otthonában próbált kirabolni egy 65 éves nőt egy 13 és egy 19 éves fiatal a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Dögén - közölte a megyei rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője kedden.

Zákány Ágnes ismertetése szerint a házba hétfő este tört be egy 13 éves helyi, valamint egy 19 éves záhonyi fiatal, bántalmazták a nőt, miközben pénzt követeltek tőle.

A fiatalabb fiú a lakásból különböző értékeket szedett össze, míg társa letépte a nő ruháját, és meg akarta erőszakolni. Az asszony ellenállt, segítségért kiabált, ezt az éppen hazatérő fia hallotta meg, és anyja segítségére sietett. A két rabló őt is bántalmazta, de sikerült a szomszédba menekülnie, és értesítette a rendőrséget.

A rendőrök a helyszínen elfogták a gyanúsítottakat. A megtámadott nőt kórházba szállították a mentők.

A helyettes szóvivő elmondta: a 19 éves gyanúsított ellen rablás, testi sértés, szexuális erőszak kísérlete és magánlaksértés miatt indult eljárás, s kezdeményezik előzetes letartóztatásba helyezését. A 13 éves társa kora miatt szabadlábon védekezhet.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
@Tootsy: Hát persze, ezek a kölkök szellemileg visszamaradt
elmebetegek...De ezt tanulták a szülöktöl...Nem irom le, mert rasszistának
fognak tartani :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@Pálinkafőző Rézüst: De legyen! Az úricigányoknál több a bűnözési hajlam, mint a szegény megélhetésieknél akik iskolába sem járnak!
Tekla
@hallgatag: Lehet hogy kigyúrt ,segélyen hizlalt bokszra tanított borsodi kis-kandzsik voltak.
taglo
Nem cigányok voltak, hanem TINIK ! Igy nemront a statisztikán !
jancsipapa
"Tinik,fiatalok "stb... Valójában cigányok .
aborisz
Drágaszágok voltak! avagy rejtet erőforrás
Uborkakulcs
Hihetelen. Hazaér a Fia az idős asszonynak, és elmenekül a szomszédba, hogy hívja a rendőröket??? Milyen hitvány,utolsó,beszari egy csávó ez? Ha velem történt volna ilyen,gondolkodás nélkül elvágtam volna a torkát a 19 évesnek. A 13 évessel szépen elmentem volna a szüleihez, és azok szeme előtt szúrtam volna tarkón. De előtte megkérdeztem volna a felelősségteljes apukát, hogy tudja e mit csinált a kisfia? Mert, hát ugye, " van aki otthon is ezt látja". A többi nyilvánvaló...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.