Savanyú a szőlő a Fidesz szerint a szocialistáknak, akiknek nyolc év alatt nem sikerült annyi kormányzati forrást a városba hozni, amennyit a mostani kormány ad az új stadionhoz, hangzott el a mai sajtótájékoztatón a Haladás-pályánál. Szakály Gábor önkormányzati képviselő, a Fidesz-KDNP frakció vezetője a „bukott, sikertelen baloldal” állításaira reagálva elmondta: a kormányzat elkötelezett a fejlesztések mellett, és a helyi frakció nagyon örül annak, hogy Szombathelyt fejlesztési célpontként nevezte meg a kormányzat. „A szombathelyiek régi álma” valósul meg azzal, hogy a Haladás-pálya és környéke meg tud újulni. Lendvai cáfolta a szocialisták becslését is, miszerint kétmilliárdból fel lehetne építeni egy új stadiont. Mint mondta, a XXI. század követelményeinek megfelelő, tízezer férőhelyes komplexum esetében teljesen reális a tízmilliárd közeli összeg.

Forrás: alon.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Szőlő?? Arra talán csak a "trafikosoknak" telik!!
A sok kisgyerekes családnak a kenyérre kell beosztani, és nem telik szőlőre!! :-((
Dr. Felipe
Oszt hány szombathelyit kérdeztek meg a vadbarmok hogy kell e nekik stadion? Kíváncsi lennék az eredményre. Munkahelyek kellenek fideSS barmok nem stadionok.
Dr.luigilongo60
Ja a cucik autópályákat építettek például,egy kissé hasznosabb az országnak,mint a stadionok.
Még mindig vannak olyan degeneráltak,akik beveszik ezeket a hülye dumákat,amit a fitymasz nyomat a zagyakba ezerrel?
Nakimaga
"reális a tízmilliárd közeli összeg"
A Fidesz matematikusai szerint !:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.