A politikus megismételte, hogy ha a bankok nem módosítják a szerződéseket november 1-jéig, akkor a kormány egy olyan törvényjavaslatot terjeszt a parlament elé, mely rendelkezik arról, hogy az árfolyam-növekedésből adódó veszteség nagyobb részét a pénzintézetek vállalják. Megemlítette azt is, hogy a családi adókedvezmény kiterjesztésével többet kapnak az alacsony jövedelműek – a többi közt erről is döntöttek a Fidesz frakcióülésén. Ez 260 ezer családot érint, az adókedvezmény esetükben levonható lesz az egészségügyi és a nyugdíjjárulékból. A kettő együtt 17 százalék. Ez egy 100 ezer forintot kereső, két gyermeket nevelő család esetében azt jelenti, hogy februártól 4 ezer forinttal lesz több havonta a borítékban, míg egy három gyermeket nevelő család esetében több mint 16 ezer forinttal. Elismerte ugyanakkor, hogy a tranzakciós adó bevezetése többletköltséget jelent a banki műveleteknél, de – emelte ki – ez ezrelékes mértékű, és elsősorban annak jelent nagy terhet, aki sokszor sok pénzt mozgat. Rogán Antal bejelentette: javasolják, hogy egy hónapon belül mindenki vehessen fel kétszer készpénzt. Mint mondta: a javaslat részleteit még nem dolgozták ki. Úgy vélte: mindezzel alapvetően a fogyasztók érdekeit védenék.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hallgatag
..." Mint mondta: a javaslat részleteit még nem dolgozták ki..."
Olyan fidesz-módra...bedobunk valami nyugtató mondatot
Rogán Vuitton Tóni ezt csinálja évek óta...
Oszt lesz belöle v
alami, vagy nem !!!
craven
rogán te egyre hülyébb vagy! bár ekkora testbe nem szorulhat sok ész... te negyed nokedli!
nyanya001
Eleve így kellett volna megszavazni a rabló intézkedésüket !
RÁKOS
@gabrella: általában mindig a választások előtt jőnnek rá mindenre .
csegala
Kezdődnek a megvezetések. Csak arra nem gondolnak a Fidesz fanok, hogy a választások után, ha újra ezek kerülnek a hatalomba, már másnap visszavonják azokat a mostani intézkedéseiket, amiket a választási győzelemért hoztak meg.
gabrella
@csegala: Hidd el sokan rájöttek,hogy átvágták őket. Nem akarnak az emberek cselédek lenni a nagybirtokokon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.