A jubileumi, 10. Kanizsai Bor- és Dödöllefesztivál keretében egy tízfős csapat, valamint egyéni rekordvárományosként Czimmermann József arra vállalkozott, hogy 26 órán keresztül folyamatosan készítik a jellegzetes zalai-vasi burgonyás finomságot. A csapat tagjai egymást váltva, megszakítás nélkül álltak a sütők előtt, míg az egyéni kísérlet végrehajtója nyolc óránként csupán 15 percnyi pihenőt tarthatott.

Forrás: letenyemedia.hu
Feltöltő: Letenye Média
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.