A készpénzhez szokott ügyfelek fülének kedves, minden más szempontból rossz üzenet a kormány havi kétszeri ingyenes készpénzfelvételről szóló terve. A latin-amerikai példák alapján bevezetett tranzakciós illeték egyetlen erényét tüntethetik el ezzel. Apró politikai haszonért nagy és kockázatos gazdasági visszalépés....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Szvsz.: Lehet csak a személyi jövedelemre (bér, nyugdíj) és annak összegére korlátozni az ingyenes felvétet, és már nem is meredek!!!
csegala
Micsoda kapkodás! Micsoda pánik, hogy el ne veszítsék a választásokat. Mert itt már nem csak a hatalom megvonásáról lesz szó, hanem a számonkérésről is. És ezt ők is tudják. Osztogatnának még most is, de már nem nagyon van miből. A haverok, támogatók, hittestvérek, no meg saját maguk pénztárcája amennyivel megdagadt, annyival csökkent az államkassza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.