Gyurcsány Ferenc szerint a következő miniszterelnök Magyarországon Orbán Viktor vagy Mesterházy Attila lesz - hangzott el az InfoRádió Aréna című műsorában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
@entero: Mihez gratulálsz? Nem ti mantrázzátok állandóan, hogy Gyurcsány hazudott reggel, délben, meg este? Mé' pont most mondana igazat...?:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka0919
@entero: 22:26 T. vez.ig. úr ! Látja ön ott a vigyorjelet az én szerény elmélkedésemnél ? Csupán azzé reagáltam ily "kedvesen mert ÖN beismerő vallomást tett :)) . Aszittem , hogy ön okos ember :) Na , most komolyan ! Kicsit félre ment a hsz-ed . Ollan "aki hisz Orbánban az mind hülye" .
RÁKOS
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
RÁKOS
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
entero
@Horizont: Félreértetted ezt a "nem vagyok kormányfüggő" megjegyzésemet. Annyiban nem vagyok az, hogy nem függök tőlük, ahogy nem függnék Bajnaitól, vagy Mesterházytól sem.
adrenalink
@RÁKOS: És mire jutott a fene nagy őszinteségével?
RÁKOS
@Horizont: nem haragszom de nem én választottam ezt a nevet én RÁKOSIT akartam iratni de a gép másképpen gondlta ...aztán tőbbet nem foglalkoztam vele...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.