Az MSZP befejezte a szövetségkötési tárgyalásokat - mondta Tóbiás József szocialista frakcióvezető-helyettes kedden újságíróknak, miután kiderült, hogy az MSZP sem a Demokratikus Koalícióval, sem Fodor Gábor liberális pártjával nem köt választási megállapodást.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szöszmösz
Nem képesek kulturáltan politizálni, csak a kapzsiság és a hiúság irányítja tetteiket. Ezzel
saját maguk és a nép ellen tesznek. A népet kellene alázattal szolgálni és nem marakodni. Szomorú, hogy nem érzik felelősségüket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@vukkocska: A 110-ből 35 helyet kapott az Együtt-PM. Ebből adott le 4-et. Csak ezt a 4-et lehetett felajánlani összesen a DK , Fodor, Szépkorúak részére? Ez azt jelenti, hogy csak a vezetőket akarták bevenni, a tagságukat és a szavazóikat már nem !!!
Nálam ezzel az MSZP kifújt.
vukkocska
@bencemacska: Nem akarták bevenni Gyurcsányt, Molnár Csabát, Vadai Ágnest, Niedermüller Pétert, tehát egyik vezért sem, azt is ők akarták eldönteni, hogy a 106 egyéni választói helyből az ötven valahányadikra akarták tenni a DK-s másodvonalas embereit. Schmuk Andor, Fodor Gábor élből el lett utasítva. Nesze neked ellenzéki összefogás. Azért én még várnék a kivonulásból, mert így tényleg Orbán győz. Azért van ez a rengeteg karaktergyilkosság, amit a Fidesz csinál, mert tudják, az emberek, akik már utálják az egészet, pont így reagál, mint Te.
outsider
@bencemacska: Az mszp már 2010-ben "kifújt", ha jól emlékszem:)
bencemacska
@vukkocska: Mesterházynak és társainak kéne felnőni, és politikusként viselkedni. Nem nekem mindig a kisebbik rossz jegyében szavazni.
Ahogy a parlamentben alányalt Orbánnak Tóbiás, az hányingert keltő volt! Az az érzésem, hogy nem is akarnak összefogást, csak bekerülni a parlamentbe. Nem vágynak koalíciós kormányzásra, jobb a "legnagyobb ellenzéki párt" szerep!!!

Ps.: Nem is értem magamat sem, miért dühöngök miattuk, lehet, hogy akkorára szavazati jogom sem lesz!
Senara
Kétfarkú kutya pártjának nagyobb lehet a támogatottsága . mint Fodor liberális pártjának .
bencemacska
@Senara: Fodorról az mondott igazat, aki azt mondta: "Fodornak csak az a párt tetszik, amelyet ő vezet.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.