Terjed a Fecebook-on egy bejegyzés, ami a határon túli magyaroknak az iskolakezdési támogatásával foglalkozik. A közösségi portál jegyzett írója azt sérelmezi, hogy amikor a napokban Párkányban (Szlovákia) intézte céges ügyeit, a helyi OTP Bankban, akkor kígyózó sor fogadta. Olyan hatalmas sor volt, hogy a biztonsági őr az utcán osztogatta a sorszámokat. A bank biztonsági embere megkérdezte tőle, hogy mit szeretne intézni, a válasza az volt, hogy a céges számlája ügyeit. Sorszám nélkül tovább engedték.

Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az ügyintézés közben furcsállta a hatalmas nagy sort, így megemlítette az ügyintéző hölgynek, hogy ez a bank sokkal jobb, mint a CSOB Bank, mert az kong az ürességtől.



Erre a következő párbeszéd zajlott le köztük:



- Ááá, már ez megy egy hete. Most fizetjük a határon túli magyaroknak az iskolakezdési támogatást. Nem tudta? A Bethlen Közalapítvány fizet az igény szerint.

- Ne haragudjon, de ha nem banktitok, akkor megkérdezhetem, hogy mégis mennyit?

- Sajnos pontosan nem tudom, mert a kollégáim foglalkoznak ezzel, de úgy tudom, hogy függ sok mindentől, de úgy 70 és 150 euró között összegről van szó.
nemzeti_nyugdíjas
Azért tudnak adni, mert Magyarország jobban teljesít!:)
bencemacska
@dömdödöm: A szavazat vásárlás mai formája. " A la Horthy rezsim": flaska bor helyett forint.
kedwes
Miközben a Magyar - határon belüli - gyerekek több mint fele éhezik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.